ny blogg

Ny blogg. http://Ganjanas.blogg.se checka !


detta har anja i sitt huvud

Kan jag få blåsa dig i ögat Bengt?


filmkväll


besatt

Shuue. Sitter hos anja just nu, ska sova här igen. Idag så vaknade vi runt 13 och sen så gick jag hem och duschade. Eftersom jag ändå bor 10 meter här ifrån. Kom till henne vid 14 och fixade mig. Vi åkte 15.45 till hennes mammas jobb. Cafe Metro i hötorget. Fikade där med en latte och morotskaka. Vi hjälpte även till och stänga, fixa disk osv. Sen så åkte vi hem. Bakade en tårta med nutella på haha bäästa! Den var skiiit goood! Just nu sitter vi och kollar på besatt på kanal 6 och vi DÖÖR! fast det är reklam. Haha den är så jävla äcklig! Aja den börjar nu igen. Ciao!

spågumma

Alåå! Jag sitter hemma hos min ljubavii just nu. Vi ska strax lägga oss och kolla på tv. Är fett trötta & vädret gör så att man bara vill gå i ide. sov inte mycket heller igår.. bara 2 timmar. Men har sovit typ 1 timma här haha var helt borta när hon snackade med mig. Annars så har vi bara lämnat Natta vid bussarna, checkat runt i stan lite. Testade kläder. Var på sajk humör haha flippa lite. Träffade grabbarna där också men gick sedan åt varsitt håll. När vi kom hem så gick hon till sin släkt och jag hem en stund. Träffades igen runt 18, då chillade vi lite. Gick sedan en lång promenad i snö vädret. Mysigt men kallt! Hatar kylan. Vill bara bort här ifrån.. Aja ljubavii ska typ spå mig nu haha min lilla spå gumma lets see if it works(; God natt på er det här är nog det sista inlägget för ikväll. Nighty Nighty Ljubavii & Natta i Gbg! <3

bye natalie

 
Hello. Sitter i datasalen nu. Har precis vart och köpt nattas biljett till gbg i cityterminalen. Hon ska åka 15.15 så följer med henne till cityterminalen igen och säger hej då. Anja kommer hit också tror jag. 5 - 6 timmars lång resa för henne :/ Du får sms & ringa oss bejb!Idag slutar vi 14.10. Har rätskunskaps prov 13.05. Hoppas det kommer gå bra eftersom jag ligger bra till i detta ämne. Hade ingen fucking körkortsprov idag heller?! Utan det blir av nästa vecka. Bra då. Eftersom jag inte pluggade till det. Men iaf ikväll blir det flipp med ljuabvii. Ska gå nu. Vi hörs nog ikväll! Ciao!

imorn min granne

Är färdig nu med all pluggande. Ska sova över hos min kära granne Anja imorn. Vet inte vad vi ska göra men kul bli det :D Natta ska ju till göteborg och jag hoppas resan går bra för henne & att hon har det kul där. Kommer sakna dig hun. Annars så blir det bara jag & Ljubavii, kanske någon mer får se. Ska fan ta och lära mig mer ord på serbiska haha. Har en rätt bra start. Snart kan jag flytande & då blire juggefest med en asian girl who talks serbiska! Kanske tillochmed nästa månad (; Men får se. Har så mkt planer och ideer så man vet inte vad man ska göra. Det är ju juggefest i helgen i hallunda men jag & ljubavii har inga pengar.. annars så skulle vi lätt gått och flippat lite. Annars så får vi make our own party at home (; Inte så värst svårt :P Hm.. klockan är rätt mycket nu.. ska snart till sägen.. men säger godnatt för idag/igår ! Ciao!


ny blogg?

Alåå (: Läser just nu till RK provet, vilket går skit bra. Är fett koncentrerad men kände mig tvugen att skriva ett inlägg. Däremot tror jag ej körkortprovet kommer gå lika bra. Men vad gör de? Körkortsteori kan jag ju bara läsa senare.. bara jag iaf får g i ämnet (: inte värsta grejen. Nej men jag funderar på att göra en ny blogg. Alltså stanna här på blogg.se men bara börja om på nytt, med nytt namn osv. Eller så tar jag bara bort gamla inlägg (: Vad tycker ni? Ska återgå till plugganet nu. Bloggar lite senare! Ciao!


this day sucks..

Har slutat från INFLAY nu. Eller för 30 min sen. Vet inte vad vi ska göra nu förutom att gå hem och plugga inför RK provet & mitt Körkortsteori prov. Jag kan också säga att företagsprovet gick sämst haha. Inte bara för mig utan typ halva klassen. Men en sak som är bra är att utvecklingssamtalet med läraren gick bra. Fick bomba lite oså om frånvaron., men annars så (: Har faktiskt inte gjort så mycket resten av dagen. Är bara fett trött och har lite ont i huvudet. Kanske går ut en promenad med girlsen sen. Har inte ett skit av de dära heller.. hm.. aja ska hitta på ngt nu bye bye

nice picture


190 sidor företagsekonomi

Hejsan ville bara säga att det suger med företagsekonomi! Haha alltså prov på kapitel 1 - 12 = 190 sidor ? Hon måste driva med mig? Vi har inte ens gått igenom kapitlarna.. plus att man är så jävla trött & fryser som fan.. skit snö.. det var mysigt de första 5 minuterna men sen.. hell no. Längtar till sommaren som fan.. ingen jacka har man heller.. & inga skor. Plus håret blir fucked up i det här vädret. Vad finns det inte vintern inte kommer med.. nä måste plugga lite nu. Hörs senare !

med nuts

Halå! Jag mår bättre idag, huvudvärken har iaf gått bort. Jag sitter just nu hemma hos mig med natta, hon har vart hos mig sen 12 ungefär. Vi lagade mat osv. Hämtade lovisa oså. Vi ska till Anja halv 6. Sen gå till Mc donalds & efter det do some buisness. Efter det vet jag inte vad vi ska göra. Har fan sovit skit mycket. igår från 18 - 23, sen 02 - 09.30. Sen 09.45 - 12. Aja ska gå och flumma lite nu med natta haha. ciao! 

AFRIKA tema

Alåå.. har sovit skit länge idag. från 18 -  23 & jag lyckas alltid se ut som zorro när jag vaknar. Har inte gjort så mycket annars. Mår bättre typ, men har ont i huvudet som fan. Fick reda på att det är tema dag imorn i skolan. Temat för vår klass är: AFRIKA. Haha alltså man ska klä ut sig till något innom Afrika området. Tänkte måla oss mörka, göra håret stort eller måla oss som djur & jag hörde att andra klasser fick Pussycat dolls, Alcazaar, Carola osv. Haha det kommer se skit kul ut ju. Men vi ska inte gå. Ska träna inför företags provet och bara chilla hemma ist. Fast skulle ändå vilja gå dit och titta på. Får se om vi tittar förbi. Man vill ju inte svika klassen :/  Sen på torsdag är det företags prov, fredas är det körkorrts & RK prov! shiit blir galen. Nä ni nu så ska jag kolla på en film eller något. Får se vad jag gör. vi ses! 

we (L)





i aint going nowhere


" I know you've heard it all before
You dont have to worry no more
Cuz I aint goin nowhere
Baby just trust me
As long as you love me
I aint never goin nowhere "





bad.

Idag är jag så glad som helst också.. jepp.. i just wanna run away..  Ska typ sova nu. Är inte trött men jag pallar inte vara uppe längre.. Har ju skola imorn också.. Ska upp 5 så.. dags för mig att rulla mot sängen! Börjar 8.30 med italienska, sen så har vi RK, Sen håltimma & sist bild. Efter det så ska jag träffa rasho. Ska typ gå runt och kolla i stan lite. Får se vad som händer annars. Typ ut med tjejerna på kvällen eller ngt & Boban förståss. Har vart lite buzy thees days. Ne men ni får ha det så bra och njuta av alla bilder jag lade ut. I cant waiit till showen visas i sverige! Kanske laddar ner den innan haha. Ja ja snart äre jul också.. eller om 1 månad och några dagar.. Dom har redan börjat spela jul musik i affären. Skiit irriterande! Kan dom inte vänta lite grann? Aja men jag ska avrunda nu. God natt suckers. 


Victoria Secret 2008

Nä jag tänker inte vara efter på bilderna från årets show som om bebisen haha! Om ni inte vill se dom så kolla bort (; Adriana Lima fick i år en 5 millon dollar diamond bh! Shiit, undra hur hon kände sig när hon hade på sig den (a) Usher var också där och sjöng! Årets temor var skiit sexiga! Döm själv, har lagt ut de finaste bilderna jag hittade.






omg jag är så efter?

Alessandra ambrosio har redan fått barn hahaha. Anja Louise Ambrosio Mazur den 24 Augusti 2008! HAha ehm bäst att jag raderar inlägget :P shiiit därför hon var med på årets victoria secret show :D  Lite pinsamt :$

Tabanka Crew



Sheeet anja skickade denna video nyss. Heeelt grymma dom är!
Har sedan länge velat börja på dans. Typ Dancehall eller streetdance. 
Hoppas vi börjar snart på det alltså (: det eller kick boxning.


fika

Hejsan! Kom hem från stan för ca en timma sen. Slutade lite innan 2, men vi stannade kvar lite och körde kort med en skit liten kortlek med grabbarna. Haha det blev bluff och jag förlorade sista gången vi körde :@ Haha men efter det så åkte Natta & jag hem för att hämta pengar. Hon hade glömt. Jag gick till anja sen till centrum. Vi hade det jätte mysigt idag på cafet. Det fanns ljus, det var mörkt ute & en härlig stämning. Vi åt lite. Natta beställde en kyckling sallad & jag och anja en varsin macka med kyckling & parmesan ost. Skit gott! Blev mätt faktiskt, men önskade att jag hade mer pengar haha. En latte skulle suttit fint! Men nu sitter jag hemma, ska göra lite italienska. Är så trött också. Ska ut kanske får se omjag hinner. Men ajde puss!


todays pics 17/11


Skuuulan

God morgon alla söta! Ska strax gå till skolan. Vaknade klockan 06.50 och blev klar 08.15, ungefär 1,5 timmar tog det för mig att fixa mig haha. Skiit snabbt jämmfört med alla andra dagar. Natta är på väg till mig, sen så går vi nog mot t-banan. Idag så ska vi fika som bestämt. Ska även boka en tid för möte med min mentor. Får se hur de blir. Hm.. Har italienska första timmen. Rätt kul faktiskt. Men jag hatar att läsa högt. Som tur så vet läraren det och låter inte mig läsa. VIP haha. Nej men nu har natta precis kommit, ska gå så vi hinner till t-banan. Skriver lite senare om inte i skolan (: Ska dra nu. Ha det så bra! 


i'm fine

Hej igen.. mår skit bra just nu! Hur jävla glad som helst.. Jag tror att jag är den gladaste personen på hela jorden.. ja så äre.. Har snackat med Anja i 1,5 timmar nu & innan det med Natta i en timma. Har vart uppfriskande att prata med dem. ni betyder allt tjejer! Vi gick ut en stund efter att ha vart hos Anja. Lämnade örhängen till Azra och gick sedan hem. Imorn så slutar vi tidigare så vi har bestämt att gå och fika i stan. För att bara prata av allt vi har på våra hjärtor. Lite mysigt sådär ni vet. Annars så är det en ganska lugn dag imorn. Börjar 10 ( ska upp om 6 timmar ) och slutar 13.50. Öppet hus har vi också denna vecka. Sen bio biljetter boyz (; Har bestämt att ta och gå på bio tillsammans med grabbarna. Har alltid det så kul med dom. Så sjuka stunder och så sjuka saker dom kan göra och säga alltså haha. gonatt!


Yeeeeeas!

Alåå (: sitter hos anja just nu. Hennes kusin och hans fru är också här (: Natta kommer snart hihi. Ja.. har vart med min älskling idag. Vi gick runt i skärholmen lite och kollade på kläder, smycken osv. Hon köpte en klocka och massa andra grejer för 800! en riktig shoppoholic alltså. Sen så bjöd hon mig på mat haha, eller rättare sagt tvinga i mig mat. Nu sitter vi hos henne med alkoläsk haha 3,5:or. Ja... i know its söndag men vad ska man göra (a) Vi ska nog bara vara här och chilla lite, sen gå ut kanske. Måste ta en cigg..

vilka är ni ?

God Morgon (: Somnade runt 05.40 igår & Vaknade 11.30. Är ganska trött :/ behöver gå ut lite.. men måste fixa mig först. Väntar på syrran som badar. Tråkigt väder är det idag också.. Det finns inte en enda dag denna höst med sol. Alltid lika kallt, usch.. Men jag skulle gärna vilja veta vilka det är som läser min blogg så det skulle vara snällt om ni kunde skriva en kommentar om vilka ni e (: Aja syrran e klar nu ska gå nu skriver nog lite senare. Ha det så bra (:

Miranda Kerr & Orlando Bloom


Miranda Kerr & Orlando Bloom är så jävla sööta tillsammas. Tycker inte ni det? En av de mest vackraste Victoria Secret stjärnorna & en av de hetaste kändis killarna som finns. Nu är de typ förlovad i think, läste det iaf någonstans. Haha ser ni vad jag sitter och skriver om mitt i natten? haha jag har verkligen skit tråkigt. inget illa menat mot paret eller så för Miranda Kerr är en av mina favoriter, utan problemet är att jag bara bablar på, om jag fortsätter så kommer det bli knas haha. Ska försöka sova nu. God Natt & Sov gott Änglar!

Alåå nattugglor

Jag har det fett tråkigt asso. skulle sms rash men vill inte väcka. Kan inte sova så har noppat mina ögonbryn i hundra år och sedan målat mina nagar. Har de lite svårt att skriva just nu haha, men idag så har jag iaf vart på gymnasiemässan med natta och grabbarna. Vi kom dit de sists 40 minuterna. Sn så åkte vi hem och efter det så har jag sovit, kollat på film osv. lite tråkig lördag faktiskt. Lyckos Anjaaaa som är på juggefest! Haha vill oxå.. :D & Natta var på bio i think. Men imorn så ska jag vara med en vän. Yupp thats the way it is. OCH om ni inte har lyssnat på den första låten i inlägget innan så lyssna! Jag har fastnat grooovt för den haha. Ne-yo låten är däremot sådär. Visste inte vilken låt jag skulle sätta ut. Har även rensaat min ipod på låtar och bombat med nya :D But the sad thing is att jag tappade den ned för trapporna idag haha det blev en liten spricka på skärmen innuti. Nej men jag mumlar fett mkt nu. Ska ta och hitta på ngt.

112 & Ne-Yo

 

Ride for me - Gabriel Antonio

I worked so hard, to get where I am, tell me why I feel this way?
Cause everywhere I go, people don't know, that I'm about to go crazy,
I pushed so hard, like everyday to really give a damn, what they say,
I'm a keep my head up, I'm a make it to the top,
now tell me who will ride for me?

tröööött

Hola! Vaknade precis haha. Har typ sovit bort hela fredagen men är fortfarande trött. Nää men har haft en lång dag faktiskt. Stått i älvsjö mässan sen 9 imorse till 15. Vaknade halv 7 så ni förstår nog varför jag var så trött. Jobbade egentligen till 12, men efter att vi käkat mat där, som skolan payat, gick vi runt 12.30 till 15 med grabbarna och delade ut BRK öppethus lappar. Haha vi hade det skiiit kul idag. Ska dit imorn också kanske, grabbarna ska dit så man ekar väl på, gör dem lite sällskap. Sen så har man inte gjort så mycket mer idag & nu kanske jag ska ta o gå ut lite. Sen så vet jag inte vad man ska göra. Kanske kolla på en film eller något. Blev ingen klippning eller färgning idag. Skulle få pengar av mamii men bara 500 kr.. så det räcker inte långt.. får ta och tjata vidare! Kom på att det kommer kosta runt 1000. ses.     


Black N' White


the eye

Hej igen (: Kimmen var hos mig ett tag idag. Vi snackade lite & hon åt hära, lekte lite med fisen. Sen så skulle hon gå och då gick jag o la mig, men vaknade runt 8 - 9. Gick då ut med ljubavii lite. Snackade lite oså. Kom hem 22 typ. Nu sitter jag hära och kollar på gamla bilder. Haha fett liten man va xD Helt mobbad. Här är en gamnal bild på mitt öga. I mitten ser det ut som en tv och framför den står the ring tjejen haha. Scary! 

red light or green light..

Shuue kom nyss hem från mässan.. skit jobbiga 93or haha. Är skit trött, ska nog ta och vila lite. Har ju ändå inget annat att göra just nu. Är fett irriterad på ingenting också.. but everybody got bad days sometimes, right? Ska typ ut sen med Ljubavii hoppas jag, om hon kan förståss. Natta jobbar ju idag så hon kanske ekar på efter om hon inte ska vara med Niclas. Men har rätt mycket att göra i veckan, i'm kind of busy. Inga pengar till "de dära" heller. Plus vill färga håret imorn o klippa det. Ska prata mer om de med mamii. Men jag behöver verkligen hjälp med vilken färg. ne men jag pallar inte blogga mer, see ya.

,

i can't barely breath


rubrik.

I'm soo confused.. vet inte vad jag ska göra. Orkar inte tänka längre. Behöver gå ut ett tag, för att samla mina tankar. Hoppas Ljubavii kommer hem snart så att jag kan gå till henne & ut med medo. Måste möta Boban sen också. Do some buissnnes you know. Fuck it all. I'm just doin the same thing as you do.
Japp så äre. Idag så har jag bara vart i skolan. Åkte hem runt 15 för att jag skulle hämta syrran. Natta stannade kvar pga möte. Efter att jag hämtat syrran har jag bara chillat. Är fett trött, men ska till min kära granne anja snart. Mamma fuckade ur på mig igår när hon fick se mitt omdömme. Men jag bara log och var glad. Theres nothing i can do about it. Imorn är det mässan också. Det betyder ingen skola på två dagar plus helg! Vi står då med svarta & vita tröjor klockan 12 - 15. Aja vet inte vad jag ska skriva mer.. orkar inte blogga.. ska ändå till Ljubavii nu, vi hörs!

god natt alla söta


10/11 - 11/11 2008

Hejsan ! Har inte orkat skriva idag. Sitter just nu med en kopp te & Brick and Lace - Cry on me spelas upp på windows media player. Vet inte exakt när jag ska gå och lägga mig men väntar på en person först. Det har vart en skit seg dag och vi är fortfarande inte klara med power point grejen! PANIK! Imorn så ska vi stanna så länge vi kan i skolan, i hope. Dom där snorungarna slutar inte ringa.. Annars så äre okej. Fick reda på att vi har körkorts provet om 2 veckor.. vafan gjorde jag i torsdags? helt onödigt. & mina betygs grejer samt föräldrarmöte grejer har inte kommit hem till mig än. Resten har fått dom. Mamii kommer inte bli så glad när hon får se min frånvaro.. 
Har vart ute lite med Anja, Natta & Boban. Först kom natta hem till mig. Vi käkade Anjas & min tårta. She enjoyed it! Hon sa att den var skit god och smakade som brownies haha. Men efter det gjorde vi lite läxor & sen stack vi ut.  Hon gick hem & jag chillade med Anja & Boban. Runt 22 var vi hemma. Nu ska jag nog leta lite låtar.


sluta tjuvringa!

Asso det är små tjejer som tjuvringer efter min bror hela tiden. Jag blir skit irriterad. Detta hände tidigare idag men shiit palla hålla på.. och det här är inte första gången heller.. Jag tror jag vet vem det är och om du ser detta så lägg av. Vill du min bror något så säg det till han och prata med han. Ring inte 20 gånger i rad och sen när han svarar så lägger du på? Dom ringer först 3 gånger sen säger till mig " hej kan jag få prata med johannes " , jag säger visst, vänta! och samtidigt tänker jag ut vad jag ska säga till henne, om jag ska börja skrika på henne och säga åt henne eller något. Men jag tänkte äsch dom kanske säger något vettigt den här gången eftersom det är första gången de vågar säga något när jag svarar. Så jag ger han telefonen, han säger hallå och dom lägger på. Sen så ringer det igen och jag var skit sur, jag svarar " din mamma " och dom lägger på, men dom fortsätter ringa ändå. snorungar.

thanks babe

Yes en skiit good tårta alltså! Man dog av den jag lovar :D Vi är bästa tårt bakarna asso! Tack Anja för en underbar dag! Hihi vi gick även en lång promenad till lindvreten mc donalds och i vårby, skärholmen vårberg osv. Hihi hade iaf skit kul. Nu tränar jag broshan på hemkunskap, snackar med Anja på msn, skickar lite bilder på idag & sms med natta hihi. Ska kolla på jiddra inte med zohan snart. Skriver nog efter den. ses.

The cake baking :D



Tårtbakning!

Alåå katter! Är med Anja just nu :D Vi ska baka en chokladtårta :D Ni får se resultatet sen :D Till det har vi köpt nutella & Cristyr glassyr hahha xD Måste använda fantasin juu! Natta är i Alby just nu men kommer sen kanske :D Brb we'r going to bake a cake!

kimmen 3:a !

Min bror kom hem ganska nyss, jag tvingade med kameran så att han kunde fota kimmen. Hon var skiit vacker & hon kom trea av sju tror jag de va. Shiit hon var mycket finare än alla andra :S Fattar inte varför hon kom 1:a?! Men 3:A är skit bra :D Synd att jag inte gick :/ Ingen thaifest utan bara en skönhetstävling som höll på från 7 till halv 12 ungefär haha. Ska sätta in bilder på henne, det är hon i lila. Hur kan hon inte vinna? Hon med gult vann. Men ska kolla på film nu med bror vi hörs imorn. God Natt!


Vad tror ni?

Det blev ingen lång promenad haha, kom hem ungefär 30 minuter efter jag gått ut. Men det var skönt. Ska nog inte ut med Mesam idag, tror han är på bion fortfarande. Men jag har kollat runt lite på youtube nu. Hittade den här någonstans. En video på Darin & Kat De Luna - Breathing your love. Vad tycker ni om den? ( dom soom inte gillar han överhuvudtaget bortse från att det är darin & lyssna på låten ) Tror ni att han kommer att komma längre nu än förut? Eller kommer han lägga av och försvinna helt annonym som förut? Jag har iaf inga problem med låten, i'm okay with it (:


ensam promenad

Ska ut nu. ensam.. ska träffa mesam sen kanske får se om jag skriver ngt mer idag!

vilken färg ska jag färga?

Alåå haters, lovers & suckers (; jag måste klippa, slinga & färga mitt hår snart asså. Har haft den hära fula hårfärgen skit länge nu! Men jag vet inte hur jag ska få tag på pengarna haha, har typ 150 - 175 kronor just nu. Kommer knappast räcka. Behöver minst 700 till. Hoppas mami kan betala, hon hade ju tänkt det förut så varför inte nu. Nej men jag har svårt med färger oså. Uppklippt det vet jag redan att det blir, så som jag hade innan mitt hår blev så här långt. Men nu så kommer det nog vara finare när håret är längre. Kommer knappast låta någon klippa mycket. Tyck till om färgen (; Vill ha brunt, letade bilder men hittade de hära som lockade mig mest. tipsa gärna mig om fler (; 


jag är så klantig :/

hm.. ska nog ta en liten promenad ut snart. Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Får attack snart.. har ingen läsk eller något annat gott att dricka! Haha vad ska man göra.. får typ fixa te då. Ska nog ta och läsa lite i körkorts boken eller så vilar jag en stund. Men skulle behöva gå ut fan :/ Råka ta sönder min röda lampa av glas idag, den stod framför spegeln. Det lät skit mycket och den gick inte sönder lite den. Min andra lampa som jag tagit sönder haha. Jag är så klantig! Kommer ihåg min första lampa för ca ett år sedan. Tjejerna va hemma hos mig, vi skulle tända den där lampan, men den sprack sönder och det blev korsslutning typ & det rök ifrån den. Haha proppen gick till mitt rum, min mammas och broshans rum. Ingen lampa funkade i dess rum xD & tjejerna va hemma hos mig, plus att min dåvarande kille skulle komma. Hm.. vi försökte fixa det genom att slå av och sen sätta på strömmen igen. Men när stömmen slogs av hoppade alla till och skrek haha skit kul. Men det funkade inte så när tjejerna gått & mitt ex var där så fick min bror vara med oss i vardagsrummet för att mitt ex inte ville att han skulle vara själv. Det var kul. Men slut snackat om det! Ska gå ut nu tror jag.. & ska ringa min ap-habibi om 5 minuter. Undra vad som hänt.. han ville snacka med mig :/ hoppas inget allvarligt bara. aja ses ! 

Tattoos

Alåå! Vaknade runt 12 - 13.. Duschade & var med Natta till 16. Vi gick runt lite & pratade. Det var skiit skönt. Vi pratade återigen om allt mellan himmel & jord. Skulle på thaifest nu med bror & Natalie men det blev inte så. Hoppas dom har de kul. Kimmen ska vara med på skönhetstävling där tror jag. Vill se henne :/ Kanske drar dit sen. Det är ju i kista så.. Plus har ingen att åka dit med & inget kort haha. Nej men satt och tänkte på min 18-års dag. Det är om ungefär 6 månader. Ganska långt dit men ändå. Vill göra en tattuering. Kanske inte den dagen men när jag är i thailand kanske. Men jag vet inte vad :/ Har gått runt länge och tänkt på vilket motiv jag vill ha. Jag måste vara super säker innan jag gör något, för annars vet jag att jag kommer ångra det & då kommer jag gå runt och klaga för resten av mitt liv.. jag är en skiit osäker person, de kan jag säga. Så it betta be good när dom har tatuerat också. Ska faktiskt göra en i nacken, på magen & på foten, alltså vid ankeln om det heter så. Hittade några bilder på tatueringar. Ska inte göra några av de hära men jag tyckte att de va coola & söta.


Good Night (;

Ska typ sova nu, klockan är ganska mycket. Har inte gjort så mycket ikväll faktiskt. Det är skönt att bara ta det lugnt. Man behöver ju inte gå ut varenda dag. Men hoppas vi hittar på något roligt imorn. Vill ut någonstans. Kanske fika, shoppa, chilla med folk eller äta ute. Men får se först vilken tid jag vaknar. Har vart skit trött den här veckan. Även fast den har gått skit snabbt så blir det jobbigt. Men nästa vecka är jag ju ledig på torsdag & fredag från skolan. Ska vara på gymnasiemässan istället. Missar massa lektioner, så skönt! Ska stå där sominkastare klockan 12-15 på torsdagen & 9-12 på fredagen. Några mer från klassen som kommer vara där under dessa dagar är Hanifi, Alex & Himon, Johanna står på lördagen. Men kul kommer det att bli, hoppas jag. Aja orkar inte sitta här längre, ska lägga mig nu. God Natt änglar! 


We, in the toilett


Carmine & John Gotti


Kommer ni ihåg Familjen Gotti ? Serien som brukade gå  på TV förut, på MTV & Kanal 5. Här är bilder på två av tre bröder! Carmine till vänster & John till höger. Kom bara att tänka på den dära serien från ingenstans, old times! Camine my favourite! Så kattig!

inget prov?!

Alåå ! Har nyss installerat photoshop! Haha min bror hade en photoshop cd.. som jag fick veta för någon dag sen. Om jag vetat det innan så skulle jag ju ha installerat den för länge sen! haha men han hade heller ingen aning om den.
Nej men min dag började inte så bra idag. Det började med att jag somnade runt 2 & vaknade 7.30! Shiit fick största paniken! Provet började om en timma & det tar ca 5 - 10 minuter till centrum, 20 minuter att åka dit + 5 - 10 att gå till skolan. jag duschade snabbt och kom ut ungefär 07.45. hade bara en kvart kvar & jag skulle hinna till centrum? Imposible! Så jag ringde min personliga assistent.. nää skoja jag ringde min pappa. Han sa att jag skulle ringa och anmäla mig till expeditionen och säga att jag skulle till läkaren. På det sättet så kommer jag inte ha ogiltig frånvaro,  så jag ringde. Tuuur där! Men sen på slutet av dagen så fick jag reda på av Hanifi att vi inte hade prov idag. Läraren sa at vi inte skulle ha det & sen så sa någon från gruppen att man aldrig kommer hinna läsa 111 sidor! Då sa han 111? Ni ska bara läsa från 70 något till något.. Sheeet jag som tränat fett mycket?! Jag svär att alla som läst har läst minst lika mycket som jag. I dont like this :@
I skolan så hade jag lika kul som vanligt, umgicks med grabbarna, hade många håltimmar & slutade tidigare. Anja kom till vår skola, vi chillade lite. Men hon var tvungen att åka tjugo i tre ungefär för att möta Ajla i stan. De skulle till Azra på södersjukhuset. Hon opererades idag. Hoppas att det gick bra för dig <3. Skulle följt med men kom sedan på att jag inte hade mitt SL kort med mig. Men ska nog följa med Anja imorn dit. Istället åkte Natta & jag till skärholmen för att lämna mina skor & kolla efter skor. Natta hittade ett par men inte jag. Ska köpa lite dyrare skor sen, mamii sa att det var bäst så. Fast 700 eller mer är kanske för mycket eller? Menmen.. Natta är iallafall på middag på en mysig restaurang just nu tror jag, hihi är glad för hennes skull. Skit mysigt ju att bli bjuden på middag i en restaurang ju! Hihi ska träffa henne imorn och vi får se vad vi gör. Ikväll så har jag bara sovit faktiskt.. vaknade och jag såg ut som zorro. Fast med målad bindel framför ögonen istället. Oj värsta boken haha amen ska gå nu och hitta på något.

sweetness'


Körkortsteori boken

Ja nu har jag suttit skiit länge med körkortsteori boken. Har prov imorn på det. Har ju körkortsteori som val i skolan. Vi har 3 kapitel att läsa.. till sidan 111 tror jag. Gaah läste 51 sidor noggrant & antecknade och allt. Men sen så somnade jag mitt i och vaknade 5 minuter senare. Då började jag läsa mindre seiöst och efter sidan 75 så skummade jag igenom allt. Jag kan inte mycket av det hära :/ Läraren är skit dålig också.. det är inte bara jag som tycker det.. utan hela körkorts klassen.. vi har liksom bara fått svara på alla 3 kapitlarnas frågor i provboken utan att fått läsa ett skit i körkortsteori boken. Han har inte ens sagt tidigare att vi ska läsa hemma eller så utan han kör bara, ger oss andra uppgifter och det är nu till provet som vi ska läsa och gå igenom alla frågor i provboken. Jag har inte ens de rätta svaren till det & det är om bil delar osv.. Plus man hör inte heller vad han säger, han bryter på engelska och mumlar grovt. Knas.. Är iallafall skit trött nu.. håller på och somnar här. Har vart ute med Natta & Anja en stund. Det var skönt att gå ute även fast det är dimma och skit kallt. Nej men ska sova nu, det börjar bli sent. God Natt <3

INFLAY

Har inflay just nu. Slutar fem över tror jag. Fick VG+ på provet mohaha :D Vi fick göra en annons en gång också, tänkte visa lite arbeten jag gjort i skolan, klicka på bildden så får ni se. Det är både till företag och Inflay, vi kommer få MVG på företagsprojektet ! Lilla Isse hälsar er alla att han äger & att juventus suger & att real äger (: haha ska gå nu, skriver ikväll tror jag. Natta ska jobba & jag ska hem. Kanske ta en promenad med Natta & Anja sen. Ses ! puss!

 

Buona Notte !

Hade ju prov idag i historian & jag hoppas det gick bra. Tror iaf minst G. Engelskan orkar jag inte bry mig om just nu.. fick som jag ville så.. & gympan hade skit kul haha. Det var jag, himon & ismail i en grupp XD heelt sjuka. Vi hittade på andra grenar till det man egentligen skulle göra haha som tex limbo när man skulle snurra på räcke. Efter gympan hämtade jag syrran sen så stack jag till stan & gick runt i kungsan, skiit mysigt med skridsko banan. gick hem vid 19 något och mötte natta i centrum. Gick hem till mig i all dimma som vart kvar hela dagen. Vi chillade lite oså, sen så följde jag med henne hem 21.40 ungefär. När jag kom hem deckade jag i broshans rum i två timmar & nu ska jag sova igen tror jag. Säger iaf god natt för idag! 

scary feeling

Igår natt så hade jag den dära äckliga känslan när man är på väg att somna igen :S Seriöst det var helt sjukt. Hoppas det inte händer igen för igår så hörde jag samtidigt massa läskiga ljud & sen så såg jag mig själv! Jag driver inte, jag så mitt ansikte precis precis framför mig. Sen så såg jag massa andra äckliga ansikten på döda människor verkade det som, helt vita och ögonen helt äckliga. Fattar inte varför det blir så hära :S Tro mig det är ingen dröm eller så, utan man känner att man är på väg att dras in i en annan värld. Eller ere jag som är cp eller? Haha har iaf hört andra kompisar säga att det hänt samma för dom så jag är iaf inte ensam om det. Så äckliigt!

Gudinnna



Adriana lima, en gudinna, min idol.
Guud kan inte beskriva hur vacker hon är.
Vissa har fotbollsspelare som idoler eller sångare,
 men hon är min idol & har vart det sen länge.


fuckeli fuck it !

blir fett irriterad.. har redovisning imorn när vi var de första som valde tisdag  nästa vecka. Då olade dom så att vår grupp får flytta till torsdag alltså imorn? Men alla andra fick som de ville.. kommer ha stort IG imorn. Eller neeeej vänta nu lite vi övertalade henne mohahah :D jag är så bääst ! Eller vi är så bäst! HAHAHAHAH blir överlycklig nu :D Har ju engelska nu. men grejerna är hemma så ska börja när jag är hemma. Haha läraren sa nyss Ganja till mig XD Hon är så jävla stressad XD fett kul att kolla på :D Nej men ska fortsätta nu. Dom har hittat värsta kattiga bilder på mig & natta från google haha :D

Obama vann!

Thank good säger jag bara :D  & Grattis förståss haha. Ville verkligen att han skulle vinna. Är inte så intresserad av politik och sånt skit, men är det något jag verkligen ville var det att obama skulle vinna, and he did. hihi aa ville bara säga det. Ska fortsätta fixa mig nu, kommer ta massa onödig tid framför datan annars. 

gullunge

Har läst klart historian nu. Hoppas det går bra men det känns som om det kommer gå helt åt helvette. Imorn efter provet är det engelska och då tror jag att vi kommer snacka om presidentvalet hihi hoppas obama vinner alltså! Efter engelska är det gymnastik, så boooring, sen så slutar vi. Ska hem, plugga lite, hämta syrran sen dra till stan tror ja. Eller har faktiskt ingen aning om hur det blir imorn. Får se. Men idag så hade min syrra en fett dålig dag haha hon har typ vaknat på fel sida xD Hon sa att hon inte gillade mig haha och jag sa desamma så hon blev fett sur xD började göra skiit fula miner mot mig och skrek haha så jävla kul att reta henne :D Bilden är på min syrra, 3 år. La även ut knas bilder på mig innan haha. Jag älskar att fota & allt som har att göra med bilder så därför bombar jag min blogg med bilder på allt och alla. Ibland är man lite egoistisk av sig, men alla är ju det på ett eller annat sätt! Ska typ sova nu så detta får bli det sista inlägget inatt. GOD NATT & DRÖMM SÖTT!


knas bilder at ganjaman



Knas & driv bilder men bjuder på dom ^^

Historia prov imorn

Yes.. imorn har jag prov i historia. Så jävla tråkigt. Kan verkligen inte hålla mina ögon öppna haha. Sov från 5 till 8 och sen gick jag upp och åt thai mat. efter det så somnade jag om tills nu. Har hunnit läsa 2 sidor av 10 i boken. Plus att jag ska läsa 15 till i häftet ungefär. Låter inte så mycket kanske, men det är det! Det är om kvinnorörelsen, manligt & kvinnligt, alltså allt från topp till tå i historien om kvinnors roll i samhället ungefär. Kan verkligen inte hålla mina ögon öppna.. tror inte att det kommer gå så bra imorn för mig :/
Juuuste en grej natta märkte idag var att italienska läraren öppnade dörren typ 10 min efter att vi börjat lektionen för att se om någon stod utanför klassrummet och hade kommit försent. Skäms björn haha igår så fick ju natta och jag inte en sån chans att komma in?! Har iaf bett eva-lotte sköta de dära haha.

Håltimma

Alåå katter! Har håltimma just nu till 13.50. Efter så har vi bild. Nu så sitter vi bara i en av datasalarna, chillar lite. Somnade efter en lång stund igår.. ungefär vid 2 - 3. Skiit jobbigt. När jag kände att jag väl var på väg att somna så fick jag en äcklig känsla. Jag kände hur jag åkte in i drömmen, eller alltså att jag var på väg att somna. Någonstans emellan vaken och sovandes. Allt började att snurra och jag var helt borta, kunde inte öppna ögonen, fick panik och började att skaka, ååå så äckligt! Hatar när det blir så. Är inte bäst på att förklara hur det gick till eller hur det känndes men äckligt var det. Var vaken en stund efter det men kunde som tur somna sen. Vaknade av mitt alarm klockan 5, men som vanligt stängde jag av det haha. Reflex, blev så irriterad när den ringde. Så jag vaknade halv 7 med värsta paniken. Skulle vara klar om 1 timma och det tar inte lite tid för mig att fixa mig på morgonen. Men jag hann halvt, fixade resten i skolan. Köpte "choklad" thank good. Ska fortsätta chilla lite till, skriver om jag inte har något att göra.

cant sleep..


        

Kan verkligen inte sova.. lägger ut några gamla låtar från ipoden

ganjie

Nej nu orkar jag inte fixa mer med headern. Har svårt att fatta beslut alltså. Ska nog ta och lägga mig snart. Skolan is killing me. Är helt slut. Hoppas bara veckan går snabbt, pallar inte med plugget alltså. Var på G med plugget i början men nu är jag helt död. Men ska fika någon gång i veckan med tjejorna och sitta på cafet, ta det lugnt och bara snacka om allt mellan himmel och jord, från topp till tå som anja säger. Ska bli mysigt faktiskt. Ska fan lämna tillbaka dom där skorna någon gång i veckan också! Hoppas jag. Börjar bli irriterad på att jag har dom kvar. Sen i helgen så får jag se vad jag hittar på, chill med girlsen, party kanske. Men ska sova nu, eller försöka iaf, är skit trött. God Natt Änglar!


ja ni

Hello! Har vart med natta lite nu på kvällen. Vi tog en promenad mot ip, det var skit skönt och sen gick vi hem till mig. Vi har bara tagit det lugnt och försökt fixa blogg. Sov från halv sex till kvart i åtta innan. Vaknade av att natta ringde haha jag var lite seg & mumlade säkert massa, but thats the way it is. Nu så ska jag bara chilla här ett tag, försöka fixa en ny header. Sen så kanske jag går och kollar på tv en stund. Men skriver iaf innan jag lägger mig :) Har ni någon bra ide på någon film?


sajk time



haha den dära thaien på bild nr 4 är cp!



5 minuter sen

Alåå :) Kom hem från skolan för ett tag sen. Äter mammas bullar som hon bakat just nu. De är fett goda! Haha amen iallafall så somnade jag halv 4 & vaknade halv 8, jaa alltså 4 timmars sömn. Kom 5 minuter försent till italienska lektionen, men som otur så har dom infört en ny regel. Om man bara kommer 1 minut sent så får man inte komma in på lektionen alls! Fuck vi som har 14 dagars koll av vår mentor på att  vi ska vara i skolan exakt alla lektioner, annars så dras studiebidraget bort denna månad. Men vi kom inte in iallafall så natta och jag gjorde det vi brukar göra.. sen så stack vi till matsalen med mirre och satt där med grabbarna. Hade matte & sen 2 timmars lång rast om vi nu säger så. Sen så hade vi historia men vi fick gå om vi ville utan att få frånvaro så natta ställde sig upp och gick och jag ekade på som vanligt. Gick sedan hemmåt och nu sitter jag här snackar med apan min på msn, hoppas inflamationen i ögonen går bort snart älsk. Har även gjort bloggen lösenordsskyddad för att jag inte pallar just nu, funderar på att ta bort bloggen igen. Kommer nog inte blogga så mycket. Är fett hungrig ska gå och käka nu sen sova ett tag, lägger först upp lite bilder på allt o alla! 

Sista inlägget

Har nyss ätit bullar & ska nu skriva sista inlägget innan jag lägger mig. Har haft en skit seg dag idag & imorn kommer det gå ännu segare.. Men bara jag har "choklad". Jag ska försöka tigga pengar till mobilen av min mamma imorn. Ska försöka lämna tillbaks skorna imorn också och spara pengarna till lite dyrare skor. Måste iaf ha ett par stövlar oavsett pris, bara pengarna räcker och om de är värda det såklart. Nej men ska inte tänka mer på skor nu. Ska nog försöka sova. My head is heavy with old thoughts and i'm always to late.. daem it ! Kommer ha ännu svårare att sova nu.. får se om jag ens somnar alls.  Men God Natt! Skriver om jag inte kan sova.
.


tillbaks till rutinerna

Nej men nu är det slut på det roliga :/ Dags att börja skolan igen imorn. Så jävla tråkigt ju :/ Har massa att göra tror jag. Men ska göra det imorn, cuz we got time. Men det blir ändå kul att vara i skolan. Bara läxorna som stör mig jävligt mycket. Men det är 2 månader kvar ungefär av denna termin och då har redan halva gymnasietiden gått. Då ni äre bara 1,5 år kvar :D Så jävla skönt asso. Hm.. juste snart är det gymnasie mässan.. haha Natta & Jag ska ju stå där som inkastare & informatörer med boyz från klassen. Kommer bli så kul xD

I veckan så ska jag lämna tillbaks skorna som jag köpte. Är inte bekväm med dem. Ska hitta ett par andra. Eller köpa kläder för dessa pengar istället. Får se. Har ingen comviq kompis heller.. men behöver eller VILL ha ett par höga klackar/stövlar :/ Blir galen. Pallar inte gå med de skor jag har nu. Klacken börjar slitas ut väldigt mycket på mina ankel boots :( Fuuuuuck ! Får använda dem så länge jag kan och försöka hitta ett par stövlar.

Show time (;






Stol fight

Hellu.. Hade det skit kul igår. Det var kul på maskeraden i älvsjö. Chillade lite med folk, tvingades till att dansa, men drack inget som tur. Kom dit runt 23 men gick ifrån 1 någon gång för att träffa en killkompis. Men hans mobil var på väg att dö under kvällen och när vi äntligen hade bestämt med varandra att vi skulle eka på vid den tiden så dör hans mobil. Vi fick som tur adressen dit i smsest innan och han sa att man inte kunde missa festen om man gick förbi så vi skulle hitta dit.
Anja & jag åkte dit själva, nuts stannade kvar på festen i älvsjö, eftersom hon känner folk där. Men som otur är att Anja & jag inte hittar stället. Plus det var sjukt kallt igår! Så vi gick in på Mc Donalds brevid kungshallen på hötorget. Chillade där tills det blev bråk. Haha sjukt, alltså först ser jag att folk börjar tjaffsa. Sen så går folk emot och någon tar upp en stol och kastar den på den andra. Sen så kastas en till stol av en annan och tillslut tio eller fler stolar av allt och alla där. Folk börjar blöda för att de fick stolarna på huvudet osv. Polisen kommer efter 10 min kanske och sen kommer ne kille med en järnstång i handen men han stoppades. Blev fett rädd haha. Men sen så träffade vi på peter från Anjas skola och hans kompis john. Vi chillade med dem ett tag och sen åkte vi hemmåt. På vägen hem så hade vi det skit kul. Kom hem runt 5 & Anja sov över hos mig. Sen så gick hon vid 12. Jag vaknade då och lagade mat åt bror & syrran. Sen kom Anja en stund, vi snackade lite. & Nu sitter jag bara här. Ska lägga upp lite fler bilder på igår (:


Halloween outfits


2 Devils VS. Sexig sekreterare

Happy halloween !

Hej igen! Kom hem kl 16 från skärholmen. Har köpt en svart tunika från gina som jag tror jag kommer ha på mig ikväll. Ska vara en "djävul" somehow.  Ska till Natta med Anja för att fixa oss och sen så ska vi nog till Älvsjö först på mskeraden. Efter den ska vi vidare för att trääffa en killkompis och eka på en fest på stureplan tror jag xD Men iallafall så kanske vi ekar på och spelar biljard med dom innan, får se vad vi gör. Kul komer det iallafall bli. Ska nog sova en stund innan jag drar till Natta. Bilder kommer sen ! Hare så bra ikväll (;

Maskerad

Hello ! Ikväll blir det maskerad hihi. Ska dit med Natta & Anja. Så därför ska vi nu åka och köpa grejer till kvällen. Det kommer bli kul ikväll :D Lägger ut bilder sen på hur vi såg ut. Tror inte vi kommer vara värsta uppklädda, men något litet iaf. Måste vara hemma 06.00 för att jag ska passa syrran imorn för mami & papa jobbar :/ Hoppas jag hinner hem iaf. Men ni får ha en bra halloween! Skriver nog när jag kommer tilbaks från shoppingen :)

RSS 2.0