Valborg

AA idag är det valborg.. Niam smsade mig och sa att vi skulle ut så ska dra så fort hon smsar mig :) Är inte någon som tycker att brasor är roliga att kolla på, men de jag ser fram emot är att få vara med girlsen :D Ska nog ner mot Söderholmsskolan om vi inte vandrar vidare, fast tror det kommer  vara rätt många där om alla inte stuckit till Vårby eller Fittja ;) Vi hörs senare och hoppas ni får en bra valborg !

Ciao <3

Manchester United <3


Manchester United vidare till Final :D

Man United <3

Manchester United vidare till final :D

Dagens, 29/4

DAGENS :

Dagens
låt: Leona Lewis - Better in time
Dagens smink: Brunkräm , solpuder , vit kajal , mascara, läppslans
Dagens frisyr:  Utsläppt & Plattat
Dagens klädsel: Svarta tights, Svarta shorts, Vitt Linne/Tröja , Ballerina skor med leopard mönster
Dagens händelse: Mitt hår fuckade sig
Dagens vill ha: Skor på HM
Dagens dricka:  Burn
Dagens mående: Flummig & Pigg
Dagens saknad: Pengar
Dagens gulligaste: Det jag sa till Niam på HM, måste erkänna det (a)
Dagens fulaste: Häxan mohaha
Dagens film: har inte checkat (;

Nationella :@

Asso alla ettor på gymnasiet hade engelska läs & hör förståelse nationella idag.. alltså tror inte det gick så bra för mig :( Hatar nationella.. var fett stressad på morgonen, hade inte ätit något utan bara druckit kaffe & energidrink :/ sen vare äcklig mat i skolan.. typiskt tisdagar :@ fiskdagar :@ haha men men kan bara be för att de gick bra för mig :)

Iaf.. kärrtorp tjejerna kom till BRK idag för de slutade tidigt och vi slutade kl 13.05. Vi chillade med Mesam en stund och sen drog vi tjejer till skärholmen för att göra buisness :D hihi alltså dom sökte jobb lite här och var :D hoppas de får jobben, annars kommer ja sluta handla (a) haha det tog typ hela dagen och vi kom hem runt 18 sen så somnade jag (a) och nu har jag bara chillat med bror

ska gåå seeeeees (; <33

About Lördagen :)

Jaa som sagt så har min data någon hacker som håller på :@ så därför går saker o ting inte som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt sätta in bilder från i fredags innan jag skulle börja berätta om lördagen, men datan flippar ur när jag går in på mina bilder osv :@ så jag får nog sätta in dom en annan gång istället.. men iaf..

LÖRDAGEN : 
Som sagt så sov Niam & Natta över, men Natta stack runt 10-11 tiden, Niam & Jag vaknade runt 12 tiden men latade oss bara. Lilla Natta kom till mig igen lite senare och då kollade vi på filmer tills klockan blev 17. Vi bestämde då oss för att börja duscha och fixa oss hihi. När vi blev klara var Anja också där och sedan så gick Natta & Anja mot centrum för att handla medans Niam & Jag luffade runt någonstans i Vårberg. När vi hade luffat klart så stack vi till Natta där Mesam också va :D hihi vi kom nog dit runt  21 - 22  tror jag :D hihi alltså kan inte berätta allt som hände den dagen men den var gaaalet stressande haha :D men så gåre ibalnd :)
Niam skulle sova över hos Natta och Jonathan kom senare, men jag träffa aldrig han :) för min fucking mamma sa att jag var tvungen att gå hem.. åkte hem med Anja, det var typ andra gången i mitt liv jag inte fick gå ut lr sova hos någon.. blev pissed off :@  Ville vara kvar med mina tjejer & min homie :( men det är bra att dom hade det kul & Mesam stanna tills 04 typ så det var ju bra :) hihi men men vad ska man göra de kommer fler dagar :) hihi .

Hoppas min data funkar ordentligt snart.. annars kommer jag flippa ur :@


Chill vid Bryggan (;

hello läsare :) ska börja med att berätta så kort det går om min fredag :) 

FREDAG:
Eftersom det börjar bli sommar och det är så fint väder ute bestämde jaa & tjejerna sig för att göra en picknick med vattenpipa vid bryggan, lite längre bort om Johannesdahls badet i Vårberg :)
Det började med att Niam & Jag gick hem till mig för att lämna saker och sedan vandrade vi vidare till centrum för att handla käk & annat gott att äta där nere, medans Sara, Natta, Anja & Anneli stack ner till bryggan för att fixa platsen & pipan. Klockan var runt 18.-- .
På väg ner mot bryggan skulle vi möta Dani, men vi mötte även en cycklande Peggy som skulle med men som bara skulle ta ut pengar först, så Niam följde med henne istället och Dani & jaa fortsatte vandra ner.
När vi kom fram till bryggan hade tjejerna lagt ut grejerna och vattenpiporna så att vi kunde sitta runt om den och tagit med filtar som man kunde sitta på.. det var så härligt väder ute! & Finaste utsikten ! HÄRLIGT!
De hade förståss redan börjat med att sätta igång vattenpiporna och redan börjat röka den haha tjockisar :) men i alla fall så kom vi med maten och Natta fick sin sallad, jag min macka och resten fick chips, läsk & energidriknar :D ( frön fanns redan haha ) Aja Niam & Peggy kom sen iaf & vi försökte få dit Mesam men han skulle göra en sak hemma.. men skulle försöka komma senare för vår skull :D
Kvällen var lyckad, rökte mig hög haha, åt mig tjock, sjöng som en åsna och frös som fan men hade det fett kul :D och solnedgången var så fin.. vi hade det fett mysigt tillsammans :) men saknade 2 of my girls :'(
Meeen kvällen var inte slut än (; Anja, Anneli & Dani stack runt kl 22 och vi började att packa ner runt kl 23 - 00. Det var fett mörkt ute men mysigt :D hihi det var rätt kallt & vi hade en ganska lång väg att gå så vi vira in oss i filtarna vi hade och började att vandra hem till Peggy med mobilerna som ficklampor. Seriöst vi såg ut som häxor haha, fast kattiga häxor :) hihi När vi kom till Peggy la vi oss i hennes säng och snackade lite, sen gick vi upp till centrum för att träffa peggys mamma och sen så stack vi hem till Peggy igen, rökte lite vattenpipa & sedan så låg vi i hennes rum och hade det kul. Kunde druckit lite om vi ville men ingen palla alla var så trötta och Mesam kunde inte komma så vi stack hem till mig runt 02.15, Niam & Natta sov över hos mig :) hihi slocka nästan direkt när vi kom in i mitt rum.

NICE HUH ? :) ska försöka sova nu god natt :) <33


Dagens, 23/4

DAGENS :

Dagens
låt: Claude Kelly - You
Dagens smink: Brunkräm, Mascara, Solpuder, Ljusbrun ögonskugga, Läppglans, Vit kajal
Dagens frisyr: Nedsatt & Plattat
Dagens klädsel: Svarta Leggins, Vit Trikå, Svarta ballerina, Skinn jacka 
Dagens händelse: Köpt tuggumi haha
Dagens vill ha: Red bull :(
Dagens dricka:  Fanta
Dagens mående: Normal glad
Dagens saknad: Tjejerna :(
Dagens gulligaste:  Nada
Dagens fulaste: Inget än
Dagens film: Har inte checkat film

A Picture Of Me

Ganjana

Virus :@

Alåå tjockisar :) Som ni kanske märker så har jag inte bloggat på ett tag :/
anledningen till det är att min dator är virushotad haha det är någon hacker som håller på :)
Datorn har blivit fett irriterande, speciellt internet. Man kommer knappt in :S så ska försöka skriva så mycket som det går i skolan :)

ASSO HELLO SUMMER !! :D alla måste ha märkt att det har blivit fett varmt ute! Har försökt solat på rasterna med grabbzen, alltså armarna och ja börjar bli brun ! Haha okej jag är lite brunt normalt men vill få den dära perfekta sommarbrännan som man bara blir glad av och skryter om haha :D ouff härligt väder asso !  I hope it lasts forever ^^
Vi slutade kl 13.05 idag så Jag, Nuts, Boobie, Hustla, Ljubavi & Virgiil stack på besök i vår gamla skola, Söderholm :) Skrev brev till Dan & Isak haha! Det var jätte längesen vi var där & man fick fett mycket flashbacks :( Saknar minnena vi hade där tjejer :/ men det kommer alltid nya minnen & så länge jag har er så har jag allt ! <3
Efter det så tagga vi hem till Niam & Sara, där chillade vi en stund & snacka om framtiden haha, vi hade faktiskt sedan långt tillbaka redan bestämt att vi alla skulle flytta ihop i famtiden & jag ser verkligen fram emot det :)

I'll be back :)


boobieochbootys.blogg.se

Alåå :) Fixade nyss klart vårt andra inlägg i boobieochbootys.blogg.se , jag & niam skaffade en gemensam blogg för ca 2 månader sen men vi har vart lite sega på att skriva, så idag bestämde vi oss för att ta bloggandet på allvar. Men Designen är inte färdig än but we're working on it !
Pallar inte skriva mer idag.. det är bara att läsa i boobieochbootys.blogg.se om hur min dag har varit! Men även fast jag har en "andra" blogg så betyder det inte att jag kommer sluta blogga med den här bloggen :) Lucky You ! :P

Ciao !


Shulululu..

Sitter i datasalen, tråkar & lyssnar på musik från högtalarna :) Matten börjar kl 13.10 så har lite tid kvar att chilla :)
Idag slutar jag kl 13.50 medans Natta slutar kl 15.20 -.- ska vänta på henne & efter skolan ska vi nog träffa tjejerna :) Dom slutar 15.30 så vi hinner nog åka till slussen och möta dom dära :)
Jag tycker att det är skit kul att vi träffas typ varje dag efter skolan även fast vi går i olika skolor med olika scheman :) OKEJ vi kanske bara träffas snabbt & åker hem tillsammans ibland, men det är värt att vänta på dom och få träffa dom :D
Om ni checkar Natts blogg så märker ni nog att hon har fått glasögon :) Så om jag skaffar glasögon nu också så kommer alla tro att jag har härmat henne :/ Men sanningen är att jag har sämre syn än henne och har haft det sen 8:an :/ men har aldrig pallat kolla mig för jag vill verkligen inte bära glasögon.. inte för att det är fult att ha det utan för att det inte passar mig så bra :/ ser ut som en kontors tjej haha ! seriöst jag gör det, typ buisness woman :P 
Men Natta jag vet att du kommer passa i dom så oroa dig inte ^^ haha aja ska gå nu :) 

Adios !  

Dom sjunger för mig !


KLICKA PÅ BILDEN

I LOVE YOU !

Alåå ! :D 
Idag har det varit en helt underbar dag ! :D Börjde med att jag kom försent till skolan, så jag skippa första lektionen.. för annars skulle jag ha kommit 50 min för sent ^^
& när jag fick ett meddelande av Niam på historia lektionen så fick jag panik! Det stod: Booty gå till toan nu ! 
asso seriöst jag trodde att tjejerna skulle ägga mig :S haha så jag fick panik å stressa Natta haha :D Men hon sa att dom inte hade tänkt göra det & det gjorde dom inte heller :) men dom hade bestämt dagen innan att dom skulle göra de :P 
Men any way jag blev skit glad att dom skolkade och kom till vår skola för att säga grattis till mig & de hade med sig en kladdkaka till mig också :D TACK tjejer I LOVE YOU ! :D Sen så sjöng hela klassen för mig haha fett pinsamt xD och runt 1 så drog vi hem till Vicky för att baka en choklad tårta till mig :D haha fast jag fick inte göra ngt :)
 Meeen den blev skiit god, TAAACK :D !Mesam, Ferdaus & deras kompis var också där å chillade, sjöng & käka min tårta haha :) Sen så fick jag en kamera av Mamii & Papa :D TACK!
image130
TAAAAACK ALLA SOM HAR GRATTAT MIG ! TACK TJEJER FÖR ALLT I LOVE YOU ! <33

Lördags kvällen ! (;






My Birthday :D


image89
TODAY'S MA


BIRTHDAY


BIATCHES ! (;



Ja må hon leva, Ja må hon leva
Ja må hon leva ut i hundrade år
Ja visst ska hon leva, Ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva ut i hundrade år :D


Söndag :/

Alåå :) Kom hem från Nattas kille Jonathan för ca 1 timma sen :)
Det var ganska många killar & tjejer där och vi hade det skiiiit kul & mysigt :D 
Drack inte alls mycket & jag har seriöst inte garvat så här mycket på länge asso xD Killarna satt och berätta deras "minnen" för oss tjejer & skämta hela tiden om allt & jag doog av garv haha så skööna kompisar du har Jonathan :D Det blev en skiit lyckad kväll :) O Niam & Jag var bara så skööna, asso fett mkt energi vi hade när alla som var kvar sov & var så trötta haha xD 
Meeen idag så är det söndag igen.. :/ vi åt McDonalds till frukost & chillade hemma hos Vicky, men stack hem efter en timma ungefär :) är ganska trött efter igår & imorn är det fucking skola.. PLUUUUSS att det är min födelsedag :) hihi wiiiie blir 17 & sen är det bara ett år kvar :D



haha aja bilder kanske kommer :) men ska gå nu.. ciaoo ! <3


Haha Testa själv !

Gör såhär:
Adda alla dina låtar i en spellista (Winamp, Windows Media Player t.ex).
Sätt på Shuffle/random
Tryck på Next/Nästa efter varje fråga
Använd låttiteln som svar på frågan

FUSKA INTE!



1. Hur mår du idag?
Popped up Twice

2. Kommer du komma långt i livet?
With You

3. Hur är skolan för dig? 
Over and Over 

4. Vilken är ditt livs themesong?
I heard

5. Vilken är din livshistoria?
Real Gangstas

6. Hur ser din framtid ut?
Away

7. Hur blir din morgondag?
How you do that there

8. Vad är det bästa med dina vänner?
Questions

9. Vilken sång beskriver dig bäst?
Shake that thing

10. Hur ser ditt liv ut just nu?

We fly high

11. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Don't tell me

13. Vem kommer du gifta dig med?
Forever girl

14. Hur ser världen på dig ?
Hit dat cabbage patch

15. Vad tycker dina vänner om dig?
Heaven aint hard to find

16 Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
No games

17. Kommer du någonsin få barn?
Lento

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
One for me

19. Hur blir du igenkänd av folk?
Angel eyes

20. Vilken är din livsfilosofi?
Get down hit the floor

21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Hold it down

22. Tycker andra att du är attraktiv?
Love in the club

23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Cross that line

24. Hur ser du på sex?
Oh my my

Party Party :)

Shulululu.. :) ikväll ska Jag på party hos Jonathan i Upplandsväsby :) kommer bli skit kul asså ! Niam, Sara, Vicky, Anja & såklart Natta ska dit :) Peggy kanske följer med, beror på om hon jobbar :/ men men vi får försöka ha de roligt för henne också :)
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig :/ skit svårt asso.. men det blir bara något vanligt tror jag.. kanske lägger upp en bild sen :) & igår så färgade håret svart med henna färg ( äntligen ) haha det blev ehm.. kolsvart men fiint !
Aja jag ska dusch nu för tjejerna kanske kommer hit snart. Vi ska fixa lite things till ikväll & sen så taggar vi till Vicky för att fixa oss :)

C Ya (; <3

Konst haha !

Ganjanas konst haha!
asso hade tråkigt igår natt så jag gjorde den här bilden haha :p fett sexiga asso

Hjälp mig !

Det är nämligen så att jag fyller år om 3 dagar & jag önskar mig en digitalkamera för min gamla är fett dålig.. Men jag vet inte vilken jag ska välja :S vill ha en rosa (a) Men plz hjälp mig den som kan haha :) det här är 4 som jag har hittat men om ni vet någon bättre kontakta mig :) den 1:a Har 8 Megapixlar & den 2:a Har 10 Megapixlar & den 3:e har 8 Megapixlar & Den 4:e har 8 Megapixlar 
så vilken ska man välja? De fina lr den med mer?







Räknar får..

Shulululu.. :)
Va händer gangstas ? haha som ni kasnke märker så är jag lite borta just nu.. cuz i cant sleep :/  asso fattar inte riktigt varför det är så svårt för mig att sova.. asso sov bara två timmar igår :S & idag kommer det säkert bli likadant.. lr 3 timmar :) Ska upp 5 ni vet.. fixa mig & sen dra till skolan kl 8 för jag börjar 8.40 :) 
Idag så har jag varit ensam i skolan för Natta var sjuk.. Men va med Ilham istället. Vi satt å chilla sådära :) Va inte med på gympan för jag hade "ont" i huvudet haha pallade inte göra skolans så kallade "friskis o svettis" övningar :P 
Efter skolan så mötte jag Anja & hennes kompis Anneli i slussen & där satt vi å vänta på Kärrtorp barnen :) hihi helt sajkade på tunnelbanan asso :S men iaf så stack vi hem till Peggy efter & där chilla vi med kattungarna, feeeeet söta asso ! 
Kom hem runt 17.30 & då käka jag mat och direkt efter att jag hade käkat däcka jag till 21 typ.. kanske därför jag inte kan sova nu :/ eller så äre bara för att jag snackar med abdi haha kul har jag iaf :)

Me N Body Guard
Det här är Jag & Min Body Guard enligt abdi haha :D Han gjorde den till mig

Skuulan

shooooo kätt (: Sitter i datasalen, chillar.. haf haft håltimma från 10.50 typ och vi har håltimma tills kl 13.10 :) har fett tråkigt asso :S vill bara hem å sova.. fast ja kan sova på matte lektionen :) Slutar efter den lektionen men ska vänta på Natta för att hon har data lektion  :P & vi kanske träffar tjejerna efter om de inte åker hem direkt förståss, men hoppas :)
Gaah e fett hungrig också :/ åt nyss Barbecue biffar och potatisklyftor haha men är fett hungrig ändå :/ seriöst McDonalds mat skulle passa bra nu.. men i got no money with me :)

Ciaooo !

Min ledig dag..

Shuue.. Dagen började med att vi skulle ha halvdag i skolan, alltså en lektion och sen lunch.. Meeen så onödigt att ens komma till skolan för läraren var sjuk :@ så Natta och jag vandra vidare till Kärrtorp för att träffa våra bästaste vänner som finns på denna jord! När vi kom dit så hade dom nästan slutat lektionen så dom gick ifrån den och vi åt istället.
Vanligt så behöver de använda matkort men inte idag (; Fast jag vågade inte ta mat ifall de skulle märka att jag inte gick i skolan, men Vicky hämtade åt mig :)
& Niam köpte kaffe haha hon är addicted to Coffie den dära lilla kaffecrackern :) 
Men iallafall..  de gick inte på deras sista lektion så vi drog till Odenplan för att fixa lite buisness dära.. haha top secret :) allt jag kan säga är att vi blev bjudna på mat iaf :) ( nej det var ingen dejt om ngn undra )
& efter det så stack vi hem till Vicky och chillade några timmar där tills en viss person kom.. Vi skulle prata om en grej och försöka lösa det som hade hänt mellan oss och personen oså.. men stack mot Vårberg med Niam innan allt var klart för att göra en viktig grej så i dont know how it ended.. inte för att det är över utan bara hur de gick.. "/
När jag var hemma så Checka jag Cloverfield asso blev typ helt yr av kameran som rör sig hela tiden & var fett med yr innan :S lyckat asso.. men filmen var sådära faktiskt.. äckliga monster haha :P

& mkt har hänt så jag vet att det inte är happy days för alla just nu så vill bara säga att jag ÄLSKAR mina tjejer & att jag altid finns här för er & jag hoppas att ni vet det. No matter what så kommer jag alltid att finnas för er.. även fast jag inte alltid är till hjälp så vill jag att ni ska veta att jag bryr mig om er mer än jag gör för ngt annat.. & jag försöker göra mitt bästa för utan er så klarar jag mig helt enkelt inte.. och jag menar det verkligen bokstavligt jag klarar mig inte utan er.. Dåliga tider kommer & går för oss som för resten av hela världen.. men inget kommer någonsin kunna stoppa mitt hjärta från att älska er and no matter what happens I will always stand by youre side & i'm always behind you to back ya up ! LOOOOVE YA'LL ! 

ska dra nu ciao..


Datakunskap -.-

Alåå Bitches (; sitter i datasalen och "lyssnar" på Läraren som snackar om hur man använder excel -.- feeeeett tråkigt asso :S vill bara hem och sova :/ Vaknade kl 5 som vanligt och började 8.20 idag :) Det tog 25 minuter till skolan.. kom ganska tidigt :) Har historia efter det här och sedan lunch, orkar verkligen inte med skolan :/ piss.. kommer somna som vanligt haha :D men men natta covers me (:
efter skolan ska vi nog träffa Niam, Sara, Vicky & kanske Peggy :) Kanske gör ngt oxå vem vet (; haha ska jobba vidare nu.. hon e klar :)

N i'm out (;

Goal !

alåå igen :) Ja checkade filmen Goal 2 idag också :) den var fett bra faktiskt. Såg ettan för någon dag sen, den var också bra :) men den här lite bättre bara för att Santiago Munez ( Kuno Becker ) spelade i Real madrid och i ettan spelade han i New Castle.
ahh som ni kanske vet så är det en fotbolls film. 
Ettan handlar om Santiago Munez som bodde i mexico när han var liten och flydde till america med sin pappa, farmor och bror. När han blev äldre blev hanupptäckt av en gammal fotbollsspelare och han åker till England för att provspela i New castle och det går upp och ner för han, resten får ni checka själva.
Tvåan är en fortsättning på ettan, fast den här gången blir han köpt av Real Madrid. Där går det verkligen upp och ner för han, synd asso :/ haha kan inte avslöja mer av filmerna men man fick se riktiga spelare i dom faktiskt :)

Goal 1Goal 2

American Pancakes :D

Idag så lagade jag & min bror amerikanska pannkakor, han gjorde smeten jag fixa dom (a) det blev fett gott faktiskt ,Yumie Yumie :) Lägger ut receptet & bild(er) hihi its all about food :)


Pancakes

AMERICAN PANCAKES, ingredienser :

8s t äggvitor
8 st äggulor
5 dl mjöl
6 msk socker
0,5 tsk kryddmått salt
5 dl mjölk
6 msk gräddfil
100g smält smör


DO LIKE THIS :

1. Vispa upp äggulorna
2. Blanda mjöl, socker, salt, äggulorna, mjölk och smält smör. BLANDA ORDENTLIGT!
3. Vispa äggvitorna till mjuk maräng och häll det sedan i smeten
4. Stek pannkakorna tills du tycker att det ser bra ut :)
5. ENJOOOOY !!


6 April 2008

Shuuez.. Idag så gick jag och mamii till skärholmen för att kolla kläder, smink osv. vi gick runt 14.00 och kom hem runt 18.00 med en tröja & smink. Det fanns verkligen ingenting i affärerna som jag ville ha :S om de inte kosta över 2000 då.. men absolut ingenting :S
Plus att det var 20% rabatt på de flesta grejer där så var det bara en tröja jag köpte :/ 
OCH nu har jag värsta paniken :S jag vet inte vad jag vill ha när jag fyller år! seriöst det finns inget jag vill ha förutom en rosa bärbar dator lr en rosa kamera :/ men jag kommer absolut inte att få den bärbara för det är onödigt när jag redan har en dator :/ men vill vill vill ha en !


You Never Know (;

True or Not it's up to you..


00.00 Önska dig något
01.01 Han / Hon tänker på dig
02.02 Han / Hon kan inte vara utan dig
03.03 Han / Hon drömmer om dig
04.04 Ni kommer att kyssas
05.05 Han är din för evigt
06.06 Han älskar dig
07.07 Bara kompisar
08.08 En blond kille / tjej gillar dig
09.09 Du kommer att se Honom / Henne
10.10 En kille / tjej med brunt hår gillar dig
11.11 Han / Hon är ledsen utan dig
12.12 Ni kommer träffas
13.13 Du kommer att lära känna en ny kille
14.14 Han / Hon är kär i dig
15.15 En mörk kille / tjej gillar dig
16.16 Ni kommer bli tillsammans
17.17 Han / Hon talar sanning
18.18 Han är avundsjuk
19.19 Han gömmer sina känslor
20.20 Någon kommer ringa dig
21.21 Han / Hon gillar när du kollar på honom / henne
22.22 Du intresserar honom
23.23 Han gillar dig

Tillbaks från sonja.. och hem till Niam & Sara

Hoooola :D Just nu chillar ja bara hemma, lyssnar på musik och snackar med folk på msn & pa..  Idag har vi vart i Kärrtorp för att träffa tjejerna och för att checka deras killars fotbolls match :) Det var jätte kul och dom vann faktiskt :) Vet inte med hur mkt för jag var heeelt lost haha checka annat..
Efter det så gick jag & Victoria av i Liljeholmen för att klippa oss hos Sonja :) Niam, Sara & Natta åkte vidare till skärholmen för att shoppa smink :P Blev rätt nöjd med håret iaf.. men hatar att det blev kortare -.- vill ha lika långt, men hon klippte typ 1 - 1,5 cm :) Kanske sätter in en bild på hur det blev senare.. inte gör att det blev värsta skillnaden men det känns som om det är fett kort :/ Gaaah !!


Det blev ingen färgning idag.. glömde pengar till det plus att vi gick hem till Niam & Sara efter :D Vi hade det skiit kul och skiit mysigt med ljus och allt hihi.. käkade också kycklinggryta som dom lagat själva, Yumie Yumie :D & efter det så chillade vi bara & sen så hämtade vi Ann ( deras lillasyster ) hos en av hennes kompisar :)
Imorgon så hoppas jag att jag ska till skärholmen för att shoppa kläder & hårfärg.. Beställde inga kläder idag för att jasg ska checka om det finns annat som jag vill ha istället. Behöver maaassa sommar kläder och smink oså "/ får nog tigga pengar av mamma lr vänta tills på Måndag nästa vecka :) hihi aja jag ska fortsätta snacka med folket lite..

C Ya <33


ahh du.. !

Notice Biatch,


What goes around..



comes around..!



Till Sonja.. och vidare

Alåå :) Sitter i datasalen just nu och bara chillar.. har egentligen Samhälle men ja orkar inte jobba "/
Ska till Sonja idag och klippa mina toppar -.- haha ja ser fram emot att klippa mig, speciellt min lugg men ja kommer toffla henne om hon klipper mer än en centimerer av resten av håret :@ haha har så jävla långt hår nu.. vill egentligen behålla allt, men man kan ju inte gå runt i slitet hår :/ inte för att det är så slitet da ^^
Kanske färgar håret lite svartare med henna också, fast det måste jag ju göra själv "/ Haha och sedan så ska jag nog beställa kläder från H&M och Ellos.. hoppas bara att jag inte behöver betala allt själv för jag behöver pengarna till annat :) Måste spara lite till nästa månad också ifall jag inte får mitt studiebidrag "/ Har för hög frånvaro pga att jag har vart förkyld så jag fick varning hem från CSN lr något :@ Faaast om det händer så fyller jag ändå år om 10 dagar ! så då får jag money money :D 

ska tagga nu bye bye <33 

Ciao Italianos :)

Ciao alla katter :) Just nu sitter vi i datasalen och har italienska, vår lektion går ut på att chatta på en italiensk chattsida, www.Chatta.it haha det är fett kul fast jag fattar inte alls vad dom säger ^^ Alla booombar på med saker o jag fattar noooooll haha :D Lektionen slutar kl 15.00 så vi håller nog på tills dess och efter så ska vi träffa tjejerna och kanske göra något efter men Natta ska åka till Jonathan och sova över där för han fyller år idag :) Grattis !! :D

aja ska fortsätta med att chatta haha Ciao ! <33

Daniela, i got it !

Daniela min modell

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle lägga upp bild från DN på Dani ? här är en :D


Dålig bloggare

Shuue alla :)
asso jag måste erkänna att jag är dålig på att blogga :O har inte tänkt på bloggen så mkt på sistonde :/ haha så hoppas ni har haft det kul att läsa alla gamla inlägg ^^

RSS 2.0