Puss !


Planering

Alåå :)
Somnade runt 5 igår och jag vakna faktiskt klokan 11. Loggade in på msn och decka igen xD Haha så jag vaknade kl 13 senare. Någonstans där emellan åskade det och ja blev fett rädd haha.
Men idag så gjorde vi faktiskt inget. Jag har bara vart hemma med bror och sen kom syrran hem. Så har tråkat lite dära bara. Måste planera min vecka så att man inte blir så rastlös och vet vad man ska göra på dagarna..

Tisdag :
Grilla & Sola hos Niam & Sara med tjejerna, hihi :D

Onsdag :
Gå på "modeveckan" utanför Berns. Daniela går catwalk ! Äta på kina eller sushi !

Lördag :
Gå på doop på dagen.

resten av alla dagar så tror jag att vi bara ska gå ut o chilla. Kanske åka till stan eller skärholmen u never know. Men iallafall så kommer det bli kul.

asso oh..

se.. nu är jag uppe igen :/ de går inte att sova :S alltså det är så jävla omöjligt :( Fast.. de kan ju också bero på att jag har sovit hela dagen eller?
Ska fan börja köpa sömntabletter :/ Kommer sova bort hela dagen imorn och missa allt som händer.. för tänk om vi tjejer ska hitta på något och ja sover bort allt :S Måste fan sätta alarm på klockan 10 eller 11 så jag kan gå upp och fixa mig och se om vi ska hitta på något idag och det är liksom om.. 6 timmar på en sommarlovsdag haha :) Jaa ni.. de funka förra veckan så hoppas de funkar den här veckan också!
Juuuste idag är det sista dagen man får sitt studiebidrag i sommar.. nästa gång jag får den blir ju i augusti så.. Måste spara. Är skyldig broshan och måste köpa present till Kimmen & Natalie & lägga undan till Nattas födelsedagspresent. Så kommer inte kunna köpa så mycket för resten som blir kvar dvs. 250 kr ?! Haha och 50 måste gå till tungpiercingen.
Ska ju ta hål i tungan med Niam i Augusti ! Längtar som fan :D hihi har sparat ihop 400 kr från de förra bidragen och nu fattas bara 50 kr. Gaaaah !! Vill så jävla gärna ta nu nu nu ! Men tålamod.. hihi först och främst så ska man ta sig igenom Nattas födelsedag den 13:e & hennes fest den 12:e Juli! Ska bli så jävla kul hos henne. Hon ska bjuda dit folk, fixa dricka, vattenpipa & musik. Kanske grilla på dagen vet inte riktigt men hursomhelst så är det kvällen man ser fram emot. Vill att Nuts ska få en så oförglömlig födelsedag som möjligt haha.
Försökte ju med Niam & Sara med överraskningen och sen så blev de ju ingen fest. Fast vi hade ju tänkt överraska dem på ett annat sätt också, men det blev lite stress och knas så that didnt happen.
Sheeet mkt man får ur sig på natten asso. Ska nog försöka sova igen. Annars så får jag väl vara vaken hela natten :)

CIIIAO, God Natt or God Morgon !

Katter

Cristiano Ronaldo
Fernando Torres
Fabio Cannavaro
Ricardo Quaresma



Vinnar bild



Är lite sen på att lägga upp en vinnar bild, jag vet..men var tvungen att göra annat. Spanien tackar Sverige för att ha vunnit över dem på råsunda när EM-kval matchen mot Sverige hölls så därför står det "Gracias Suecia" .

Sanien EM mästare 2008

YEEEEEEEES! Är fett överlycklig över att Spanien vann! De har inte varit mästare sen 1964 och nu 2008 är dom EM mästare! Alltså fett duktig Fernando Torres va i matchen, 1 mål den 33:e minuten! Fast synd att de bytte ut han på slutet för han är så snygg!
Dom vann över Tyskland trots allt. ÅÅ längtar tills VM 2010! Då är man 19.. vill köpa biljett fan :P Men det är ju fett dyrt och man kan få så mycket kläder för pengarna :)
Ska typ checka film nu eller chilla med broshan.. Men ska lägga upp bilder på de hetaste fotbolls killarna jag vet just nu senare :P Måste tyvärr gå av datan

CIIIAO


EM final ikväll..

aa den ska man snat ta och kolla på (: Håller på Spanien just nu men jag vet att Tyskland är bra så vi får se hur det går. Håller tummarna iallafall.
Är fortfarande så jävla trött asso.. Jag har typ somnat var 5:e minut hela dagen. Det beror nog inte bara på att jag somnade sent i fredags utan för att jag somnat sent hela veckan :/ Men det är ju mitt eget fel så.. Får se när jag somnar ikväll.. Men ska nog gå och förbereda inför matchen nu.. men kommer tillbaks senare (;

CIIIAO

Atozzio - Let it ride


Så jävla trött..

aa.. vill typ bara gå och lägga mig men har lovat broshan att checka film med han.
Det blev lite sent igår hos Natta. Somnade runt sex på morgonen. Va uppe med Sara medans alla andra va däckade. Jag satt o skrev "melt the snow" på min han och när jag vaknade så hade jag även texten på kinden brevid min mun... nice haha. 
Filmen var sådära.. alltså den va bra gjord osv men själva slutsatsen på varför saker hände var lite hm.. men men budskapet som man fick fram va bra iaf. Trodde först det skulle vara en skräckfilm men det var typ bara äckligt mest.
Men efter filmen drog vi till Natta. Fixa vattenpipa och höjde musiken till max o bara chilla där. Drack xider också. Men palla inte ens dricka en hel för ja fick kick av vattenpipan och blev fett yr sen haha. Crcker i know...
Men kom hem runt 4 tror jag och då käka ja och la mig direkt i sängen. Däckade såklart.. och vakna runt 21. 
Nu sitter ja framför datan med en drink i handen haha och skriver.. fast ska gå nu så 


CIIIAO 


bio & chill

ALåå (:
Har vart för upptagen på dagarna & för trött på kvällarna för att skriva i bloggen den senaste veckan. Man har liksom annat för sig. Förrigår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var roligt iallafall.
Idag har vi vart i skärholmen och sen hämtat syrran. Vi träffade Mesam sen för att snacka ut om vissa saker och drog sedan vidare till bryggan. Där chillade vi tills klockan blev halv tio och drog sedan hem.
Imorn ska jag först fixa lite buisness på dagen med Sara & Natta för Niam jobbar & Anja måste klara provet! Sen så ska man väl hem till Natta för att lämna all packning, för vi ska sova där. Sen så fixar vi nog oss hos henne också. Sen drar vi till hötorget för att checka "The happening" i sergel, med typ alla tjejer & några grabbz., vi blir runt 14. Sen ska vi hem till Natta för att chilla osåå med folket och några andra kommer också. Får se vad vi hittar på men kul kommer det iaf att bli (:
Är så jävla trött just nu, tror att jag ska sova snart. Måste fixa ett par saker innan jag lägger mig. Ska gå och göra det nu så..

CIIIAO


Shayne Ward - Melt the snow


stooora sömnproblem

Alltså ja har typ varit uppe till 5 varje natt nu och vaknat 11 på morgonen och det är sommarlov :S Kan verkligen inte sova, fast idag drack jag kaffe eunt 23-tiden, inte så smart av mig, men annars så brukar jag inte dricka kaffe så sent och ändå är jag vaken heeela natten :/ Stöört alltså vill verkligen sova men det går inte :/ 
Snart så går min mamma och pappa upp för att vandra till jobbet så måste nog lägga mig i sängen men blir så rastlös när jag inte kan sova och då vill jag bara upp ur sängen :/ kanske borde man ta sömtabletter? Har ju haft en skiit bra dag idag och imorn väntas en rolig dag till så jag behöver sooova. Kommer fan somna mitt i allt.. 
Ahh.. Sara och ja ska till skärholmen för att köpa skor till Niam, sen hänger natta på efter att hon slutat från jobbet och Anja efter sin sommarskola. Sen kommer Niam också efter att hon har slutat och sen ska vi chilla nere vid vattnet med några andra tror jag, med vattenpipa oså och sen chilla hemma hos någon hela kvällen. Ja svär jag kommer att däcka någonstans där emellan..

gaaaaah blir galeeen.. men ska typ gå nu, så CIIIAO 

aboo..

de åskaaaaar ! fett mysigt ju :D fast har ju ingen att mysa med haha


tillbaka från landet

Alåå katter :) Zuuup? Sitter nu framför datorn och dricker läsk. Har vart på landet hela helgen så jag kom hem idag runt 18 eller 19. Gick direkt till Natta för att Sara var där. Trodde att Niam var där också så hade tänkt springa runt i Nattas hus för att leta efter henne men hon var hemma. Det hade ju blivit lite pinsamt då att bara gå runt i hennes hus och tro att någon är där. Hihi menmen träffar nog henne imorgon, men hon jobbar den här veckan.
På landet har det varit tyst, fridfullt, jobbigt, tråkigt, tråkigt och ännu mera tråkigt.. Blev en annorlunda midsommar ifrån den jag beskrivit innan.
Vi Åkte båt till Arholma med farmor för att ha picknick och se på när de reser midsommarstången och dansar runt den. Alltså det är en allmän plats där vem som helst får gå och titta på. Lite tråkigt men gjorde det för farmors skull. Syrran dansade såklart.. men hon är ju bara en liten unge. Det var mycket folk där jaa.. men inga jag kände, utom kusinen då. Så ja satt bara där och lyssnade på ipod. Sen på kvällen skulle vi över till min faster men vi pallade inte gå. Efter en lång dag från 12 - 17 vid havet/sjön så blir man fett trött. Så vi grillade hemma istället och käka.

Förresten så åkte Portugal ur EM ju :( fifan ! Blev så jävla ledsen.. Men Vm 2010 boys då tar ni dom alla..


Peanut & José jalapeno ( on a stick )


midsommar

Shuue läsare :)
Har nyss duschat och ska strax börja fixa mig. Ska ju åka till mitt landställe som ligger i Väddö Backa. Får se hur roligt det blir. Ska fira midsommar med mina fastrar så de har nog bjudit en massa folk, unga och gamla. Vi brukar sätta ihop massa bord på den stora tomten alla fastrar och min pappa äger. Sen så sätter dom upp en midsommarstång och klär den.. Sen samlas alla på kvällen för att äta mat vid borden,chilla & umgås. Brukar oftast vara roligt när man var liten, men nu när jag är 17 år så.. i dont think so. Om de inte kommer någon snygg kille dit förståss haha. Neee driver bara.
Kommer hem på söndag kväll skulle jag nog tro så jag kommer nog inte kunna blogga under helgen om jag inte baxar min fasters dator. Men lite oförskämt när massa gäster är där och jag sitter vid datan ? Aja ni får nöjja er med det jag har skrivit tills jag kommer hem. 
Fick förresten sommarlovskortet av mamma i Måndags, men jag måste städa och diska hemma. Ni vet göra det jag är sämst på.. hjälpa till hemma. Men det ordnar sig.. är ju aldrig hemma på dagarna eller kvällarna så alla andra hinner att göra de före mig (a)
Lägger upp videon på Peanut nu, och ni får ha det så bra i midsommar. Speciellt mina änglar. Love You !

CIIIAO 

where you at..

Joe ft Pappose - Baby Where You at

They say you never know what you have till you lose it ,
You promise your girl something you better do it ,
You can't tell a woman you love her are you stupid ,
Words don't express your love you got to prove it ! 

♥ låten..  i dont know why.. but somehow i just cant forget you..

Lalalalala..

Zuuup ? är fett trött just nu men pallar inte sova. Ska nog försöka om ett tag men vill rensa min ipod på låtar först. Men vet inte om jag pallar, kanske tar sängen först och fixar resten imorn.
Idag kom Niam till mig runt ett och Natta en timma efter. Vi skulle till Anns kompis först, men ändrade oss när Sara kom. Vi pallade inte att gå ut i de tråkiga vädret. Så Niam lockade mitt hår istället. Det blev SKIIT KATTIGT! haha seriöst det blev skit fint. Hon lockade med plattången och det blev skit bra. Man behöver ingen locktång hihi.
Efter att hon lockat mitt hår så lagade vi mat. Det vi är bäst på, Wook. Haha alltså vi har ätit det i sommar så jävla många gånger att vi typ är världsmästare på att laga wook. Men det är gott hihi. 
Senare runt sju halv åtta stack vi hem till Natta för att kolla på Sverige matchen. Men det blev inte så mycket kollande på matchen eftersom "Sex and the city"  var roligare att kolla på. Men kan säga att det blev stor förlust för Sverige idag.. eller igår om jag ska vara exakt. 2 - 0 till Ryssland ?! Faaaaan ! Men det gör inget, jag hejade ändå på Portugal hihi :D
Ska till landet i Väddö imorn för att fira midsommar.. så jävla tråkigt typ. Vill hellre vara med mina tjejer i helgen. Kan ju iof stanna men känner mig skit taskig mot farmor. Hon har velat att jag ska komma ut till landet skit länge. Men jag har alltid stannat kvar här hemma. Brukade träffa henne varannan vecka när jag var mindre men nu är det typ 4 gånger om året.. Men ja hoppas hon blir glad att se mig i helgen för jag kommer nog inte åka ut dit på ett tag efter. Menmen det ordnar sig..


Sun at bryggan den 17:e Juni


Bryggan

Alåå läsare :)
Först och främst om ni inte har checkat "Ahmed the terrorist" så gör det i inlägget innan detta, så jävla rolig. " I'LL KILL YOU! "  Haha lägger också upp peanut & josé imorn. Såå skööna grabbar alltså.
Idag efter att Niam & Sara ätit klart så gick vi till bryggan. Det var skiit chill faktiskt. Vi snackade lite, chilla lite & sola lite. Vädret blev bättre på kvällen faktiskt. Hoppas att det håller sig tills imorn, annars kommer jag att bli så jävla besviken. 
Menmen efter bryggan drog vi hem till mig och chilla i mitt rum, checka matchen osv. Vet inte hur det gick, pallade inte kolla. Låg i mitt rum med Niam istället och pratade om allt. Det var hur mysigt som helst.
Ska kanske till stan igen imorn på kvällen, kolla lite på Sverige matchen om vi hinner, annars så ska vi bara take care of some buisness där och dra hem efteråt. Eller så gör vi det i Vårberg istället och på dagen ska vi försöka sola hemma hos Niam om det är sol imorn, annars så ska Niam & Natta hem till mig. Sara jobbar imron så hon kommer när hon har slutat och förresten så gick det bra med Natta på det nya jobbet. Hihi hon sitter i kassan oså. Så om ni ser en smal, kortis, brunett, med lockigt hår, gröna ögon och glasögon så är det hon, den "Nya" Natalie. Haha skönaste smeknamnet.
Aja ska checka någon film på internet nu, ses

CIIIAO


Ahmed the terrorist


hos Niam & Sara

Tjeeena mittbena :)
Sitter i Niams säng just nu med Nats medans de andra äter mat. Är fett trött eftersom jag sov klockan 4 i natt. Gick till Niam runt tolv och vi har bara checkat på "into the blue" och ätit choklad pudding. Sen så försökte vi sola men det började att åska och molnen täckte solen. So we went back into the house again. Så jävla dåligt väder det har varit hela veckan och förra veckan :/
Menmen its nothing i can do about it och jag vet inte vad vi ska göra nu, kanske bara chilla hemma hos dem, gå ut eller nåt, något kul blir det iallafall :D. Skulleju egentligen hämta syrran men eftersom min bror är så snäll så täcker han mig idag med att hämta henne och säga att det var jag som gjorde det. Thanks broe. Menmen ska chilla vidare nu, kanske sova lite får se.

CIIIAO


Dålig match..

Alltså ingen spänning ingen fart i Portugal - Schweitz matchen :S Okej de är vidare och sparar krafterna på de bästa spelarna, men.. ändå kunde det inte vart lite spänning i det hela? & dommaren var ju sämst?!
Aja hur som helst så hade jag det kul med tjejerna :D Vi checka hitta Nemo först, sen när matchen började så fixa vi snacks och åt framför tv:n. De har vart hos mig hela dagen och det har vart chill.
Imorn jobbar Natta för första gången på Vivo i skärholmen och Sara jobbar också imorn. Men inte Niam & jag så vi ska först fixa oss hos Niam och sen ska jag följa med henne till skärholmen för att se om man kan få hennes mobil fixad. I'ts broken :/ Men ska checka säsong 2 på Newort Harbor nu på www.mtv.com .

CIIIAO


Otur Sverige..

2 - 1 till Spanien.. Otur Sverige. Men upp med hakan, än har ni inte åkt ut :) Ni måste vinna nästa match, kommer bli fett besviken annars. Inte för att jag tror att Sverige kommer vinna EM i år, för det gör Portugal, men ändå.
Va i Kungsträdgården idag för att kolla på matchen ( såg inte mycket ) & för att följa med Sara att träffa Gabbe & hans kompisar. Alltså det spöööö regna och Sara & jag delade på ett paraply, men det räckte inte för våra fötter blev helt blöta. De skulle egentligen ha kommit hem till mig för att checka matchen men Niam åkte till Rim istället och jag följde med Sara. Det var kul faktiskt. Även fast vi stod ute i regnet. Kände igen fett många och speciellt en person haha tööönt hon är, fett ful. Hon kolla fett snett o grejer, ville slå henne asso. Skaffa dig ett liv och forget the past. Men iallafall så kollade vi på matchen & sen gick vi till Mc Donalds och chillade. Träffade några från skolan där, kul kul..
Imorn är det Portugal mot Schweitz klockan 20.45. Den måste jag absolut kolla på, fast vet inte vart. Tror att jag ska kolla den med tjejerna någonstans. Fifan va vi kommer skrika haha. 

ska chilla vidare nu.. BYE BYE
 


God morgon !

Sitter nu framför datan med mjukis & munktröja och bara lyssnar på musik. Amr Diabs gamla låtar. Var hos Niam & Sara igår så jag satte in 10 låtar från hans gamla cd till min ipod. Älskar arabic music, speciellt hans. Förstår inget men ändå.  
Idag så hade vi tjejer planerat att gå ut och springa klockan 9 på morgonen för att komma i form i sommar. Men det blev inget och det gör inget :D hihi vi får helt enkelt ta och springa någon annan dag istället. hihi och nu kan jag inte sova vidare. Eller jag har inte testat för jag vet inte om jag ska gå och duscha och fixa mig eller sova. För om vi tjejer ska göra något idag så är det bäst att jag går och duschar men om vi inte så är det onödigt.
Natta ska på jobb intervjuv hos Vivo i skärholmen idag. Niam & Sara fick ingen intervjuv, alltså fett wierd? Menmen jag önskar iallafall Natta lycka till :) vet inte vad jag ska göra, men ska iallafall inte sitta vid datan & läsare checka södra sidan idag, Rim är med på framsidan :D

CIIIAO


Pics, 5 - 8:e Juni





Portugal - Tjeckien

Yeas Portugal vann mot checkien med 3 - 1 ! Såg matchen med tjejerna hos Natta. Alla vi skrek som fan till matchen. Min älskling spelade haha :P Det var kul att se matchen och jag tror att alla grannar hörde oss. Var så jävla lycklig efter matchen. GO PORTUGAL !
Tidigare så var Niam, Sara & Ann hos Sonja för att klippa sig. Det blev fett fint :D hihi såg inte hur det blev klippt på Niam eftersom hon har permanentat hår, får vänta tills hon plattat. Men iallafall så bombade vi på klubborna & läsken vi fick av salongen & idag har Söderholmsskolan avslutning och vi ska gå dit. För att se Ann :D och kanske min bror så jag måste sova snart eftersom jag ska upp vid halv 7.
Förresten så var det jätte roligt att fixa Rim till hennes bal. Hon blev skit söt & klänningen var jätte fin. Dessutom hade hon en heeet dejt. Hihi vill också ha en sån bal, med dejt och röda mattan haha. Vi hade bara bal på ett slott i stensund & på dagen körde vi paintball, klättra, paddla osv. Sen på kvällen blev det middag & dans osv. Ångrar balen så mycket. Menmen va ska man göra. Får vänta tills studenten. Hihi aja ska slagga nu,

God natt & sov gott, CIIIAO  

Pics on Rim


3 - 1

PORTUGAL - TJECKIEN



Rims bal

Alåå :) 
Idag är det en stor dag för Niam & Saras kusin Rim. Hihi hon har bal :D
Ja ska snart till Niam & Sara med Natta och sen så kommer Rim dit för att bli fixad av "oss" haha och sen så ska vi följa med henne till sätraskolan, balen , och vara där en stund. Det ska bli fett kul & hennes svarta armlösa klänning är så fiin. 
Till kläningen matchar hon med röd kuvertväska, röda naglar, röda läppar & röda skor. Sen så har hon inte valt smyckena än, men det kommer bli så fint. Kanske lägger upp en bild sen om jag får av henne :) hihi. Aja ska gå och fixa håret nu vi ses.

CIIIAO


Soooola


Ska hem till NIam & Sara med Natta snart för att sola på deras bakgård. Får se hur brun jag blir när jag kommer hem alltså. Blir lätt brun och är redan lite brun året om. 
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på denna vecka. På onsdag ska jag iallafall följa med tjejerna till Sonja. De ska klippa sig, men jag pallade inte klippa mig. Got no money :'( Haha iallafall så händer det nog inget större än det på hela veckan. Kanske bara sola & bada. Åka till skärholmen, stan eller grilla. You never know. Hur det än blir och vad vi än gör så blir det bäst bara jag gör det med girlsen. hihi aja ska nog gå nu.

CIIIAO

Home sweet home

Fotbolls EM började igår och Yeas PORTUGAL vann matchen mot Turkiet med 2-0 hihi. 
Kom hem från Natta igår med Niam, eftersom Natta skulle träffa Jonathan och Sara Gabbe och bror va hemma själv. Så vi bestämde oss för att chilla och röka vattenpipa med bror hemma hos mig.
Hade det mysigt haha och vi skulle kolla på skräck film, "The White Noise". Det var skiit läskigt eftersom Niam & jag är så jävla lättskrämda och vi två går inte ihop om man ska kolla på en skräckfilm ensamma. HAHA båda är så jävla rädda att filmen blir mer läskigare än vad den är och det är inte bara filmen som blir läskig, utan mitt hem också xD.
Menmen det var kul så länge det varade för vi såg inte hela filmen. Hihi Sen så stack Niam & Ja ut klockan 02 på kvällen. Gick en promenad sådära och la oss på Vårbergsskolans gräsplan. Blev fett skrämda när sara kom sen haha.
& dagen innan så var vi på Charlies fest i Årsta. Det spårade ut mot kvällens slut med bråk. Inte så kul.. men de löste sig sen i think. Annars så var det skit kul och alla blev packade. Vi åkte hem klockan 07 på morgonen, sov över men vi var så trötta och ville hem så vi åkte tidigt hem till Natta.
Rätt mycket jag har hunnit göra under den här veckan alltså. Känna rätt bra och nu är sommarlovet här. Ska tigga pengar till sommarlovskortet av mamma (a) Hur ska man annars klara sommaren hihi. & idag åkte Vicks till Taiwan. Kommer sakna henne :'( hon sitter nog redan på planet :/. Men du får ha de bäst där, love ya.

Ska hitta på något kul nu, CIIIAO  


Boaz Mauda - The fire in your eyes


fastnade för den hära låten efter att kimmen visat mig (a)

Grattis Charlie

GRATTIS CHARLIE !! HOPPAS DU FÅR EN SKIIT BRA FÖRDELSEDAG & TACK FÖR INBJUDAN, DET SKA BLI SKIIT ROLIGT OCH DU SKA BLI SÅ PACKAD IDAG. DU ANAR INTE :D <3

Hos Natta

jaa.. är hos Natta just nu med Niam, Sara & Vicky. Vaknade runt 10 men är fortfarande fett trött. Vi kom hem 00.00 från Hellasgården. Åkte dit 20.00 men det var inte så jätte kul där, kanske för att jag inte alls kände många där förutom killarna från deras klass. Var så jävla hungrig också så Jag, Sara, Vicky, Peggy & Emil åkte till slussen och åt på Mc Donalds. Feeett gott haha.
När vi kom hem till Natta drog vi på hennes grannes studentfest. Skiit sköna människor alltså. Det var kul men vi drog hem klockan 2. Var så jävla trött. Vi sov direkt när vi kom hem för att orka med idag. Charlies 20-års fest! hihi. Det ska bli så kul. Vi ska dicka, dansa, röka and party like rockstars.
Hihi och vi har ett tema "den svarta lilla". Ja ska ha rött läppstift alltså sexii mamaas vi kommer vara haha.
Niam & resten sitter och epilerar sina ben och jag sitter framför datan för att skriva detta inlägg. Men ska gå till dom nu.  

CIIIAO

Kärrtorps avslutning

Alåå :)
Ska till Natta snart för att lämna packningen och sen dra till Hellas gården i tror jag,om inte det blir ändrade planer. Där ska vi chilla oså med massa andra, kanske dricka lite.
Var på Kärrtorp änglarnas avslutning idag. Natta & Ann kom också. Det började med att elever från kören sjöng i aulan och sedan gick vi vidare till deras klassrum. Där fick de sina betyg och sen stack vi där ifrån. Alla va så fina. Alltså Niam, Sara, Vicky & Peggy. Seeeeexiii maaamaaas :D haha
Efter Kärrtorp drogvi till Liljeholmen för att titta på Niam, Ann & Saras kompisars student. Fett skööna de va. De hade två personer som spelade trumma och flöjt. rabic musik haha :D Seeeen så fick man champange och öl över hela ansiktet och kläderna. HAHA men det var skit kul att se.
Hihi vi ska sova hos Natta idag. Eller det beror på om vi stannar länge. Men imorn så ska vi iallafall till Charlies 20 års fest i en lokal i Årsta. Vi är VIPs haha. 
Ska ha samma klänning som jag hade på skolavslutningen då. Har lovat Niam för att alla ska ha den lilla svarta. Hihi ser fram emot hans fest.
menmen Natta sms:ade mig nyss ska möta tjejerna nu. 

CIIIAO 

hm..

Imorn ska man på Niam, Sara, Vicky & Niams avslutning hihi. Naaw mina tjejer :D Jag undrar vad jag ska ha på mig alltså. Har fett stora klädproblem. Hm.. funderar över att ta en ljusblå tub top med typ shorts? eller ett vitt t-shirt aktigt linne med typ shorts. Det är nog för varmt för att ha jeans eller?
Måste måla naglarna också :/ hann inte att måla båda händerna igår, gjorde en hand och det blev hyfsat bra men sen pallade inte jag att måla andra handen efersom mina ögon bara ville stängas och kroppen ville till sängen. Det tar så jävla lång tid att göra fransmanikyr om man är så jävla seg som jag är alltså. Menmen man vill ju vara snygg imorn på deras avslutning. 
Ska nog lägga mig snart. Har haft en fett lång dag. Blev fett trött på slutet av dagen i stan & ja trodde Niam & Natta skulle vidare med flak så därför följde jag med Sara & Vicky. Måste vakna tidigt för att vi alla ska till Niam & Sara på morgonen för att fixa oss så god natt & sov gott alla söta läsare.

CIIIAO, Buona Notte.

Avslutnings outfit


wtf.. ehm smal man var på den första bilden & bredare på den andra !?

Avslutningen & Kärrtorps utspring

Såå skönt med sommarlov nu :D hihi hade vår avslutning idag.
Det började med att tjejerna kom hem till mig på morgonen för att fixa sig. Sen åkte vi till BRK och vi skulle samlas i skolans ljushall. Sen gick vi till klassrummet för att få våra betyg. Mitt var väl ok :)
Efter gick vi av i Liljeholmen för att köpa Mc Donalds mat som vi tog med oss på vägen mot Kärrtorp. Klockan var kanske 10 halv 11. Kärrtorps utspring var klockan halv två. Men Rami ville att vi skulle skynda oss dit. Så det gjorde vi.
När vi kom dit åt alla 3:or middag i deras ljushall. Det var ganska fint. Finare än vad BRK kommer ha antar ja. Iallafall så fick vi höra att vi skulle få åka flak med teknik klassen eftersom en tjej kände dom.
När vi vänta ute på 3:orna var det så jävla varmt, ja svär asso de kändes som om jag blev stekt, men tur att ja hade klänning på mig. Blev bara brunare. 
På deras skolgård var det fett med folk. Heeeeelt proppad skolgård asso och sen när alla elever kom ut så blev det ännumer folk. Men tyvärr så åkte inte vi flak, förutom Natta & Niam fast dom hoppade på den i T-centralen.
Såg alla snygga 3:or för sista gången haha sorgligt, men sant. Natachas bror är ev av dem :') haha
När alla flak hade åkt iväg åkte vi till stan för att kolla på dom där ifrån. Vi stod runt om fontänen och jag luktade fett mycket öl. Dom sprutade det på oss när de pkte runt den. Sen så badade Niam & Natta med 3:orna där eftersom Niam puttade in Natta & 3:orna sprutade vatten på oss så jag blev fett blöt. Menmen de händer bara en gång om året :P & imorn ska vi på skolavlutningen i Kärrtorp för att vara med mina små kärrtorp änglar.

Skiit härlig dag alltså.


Avlutning imorn

Yep thats right.. idag är det avslutning hihi. Det ska bli fett skönt att få slippa skolan ett tag och bara ta de lugnt med livet. Första året har vart så jobbig.. även fast jag inte har gjort något speciellt/pluggat mycket så har det vart fett jobbigt. Men todays the day. Några kommer sluta i klassen. Vet inte vilka än.. får se nästa termin de som är kvar. Men hur som helst så kommer jag att sakna dom. tror ja.
Menmen just nu sitter jag här och ska börja fixa mina naglar. Fransmanikyr tror jag att det blir tills imorn. Eller ska jag låna saras röda nagellack? hm.. är inte säker på vad jag ska välja. Vad passar bäst till min svarta klänning? Shiit.. Panik.. klockan är ju runt 00.00 också.
Aja idag kommer iallafall tjejerna till mig runt 7 för att fixa oss inför avslutningen som börjar 9. Peggy kanske kommer, beror på. Men hoppas hon gör det. Skulle bli glad att ha alla tjejer där eftersom vi inte går i samma skola längre.
Juste satte säkerhetsnålar på min klänning så att den blev lite kortare. Det tog fett lång tid alltså.. shiit dog nästan. Alltså klänningen har inte det enklaste tyg & designen att bara vika upp.. utan man måste ta hänsyn till hur den ska sitta och min tjuriga mamma ville inte hjälpa mig heller.. tack. Menmen klarade mig utan hennes hjälp & det blev nog ganska bra.
Nu återstår det bara naglarna & ögoonbrynen. Sminket vet jag inte heller.. men tar det imorn.



Tobias student

Alåå :)
Idag tog Tobbe studenten hihi. Vi kom ju lite sent pga av en horbuss som vi tog. Annars så tänkte vi rätt. Missade utspringet osv, förlåt.
Men vi gick runt med ballonger och flaggor, kastade serpentiner på han osv :D och jag hoppas att du gillade den dära lilla ap-halsbandet vi gav dig, blommorna och jag hoppas att du fick en bra studentdag, youre free now :P
Sköönaste dom dära libaneserna som hade syrian/arabic/libanes musik haha och ni skulle sett finaste Corvetten som stod parkerad där! Inte illa asso. hihi Men efter att vi vart på studenten så gick vi till Mc donalds i lindvreten för att käka. Mmm.. de va fett gott hihi :D Sen på vägen till bussen kom det studenter på ett flak och tusen bilar som åkte tutandes efter med fett hög musik osv. Hade lust att hoppa på flaket. Det såg fett roligt ut & de va massa fina killar där också :P
Men innan vi åkte iväg på hans student så solade Niam & Jag på hennes bakgård. Eller vi försökte eftersom klockan var 9 och solen var fett svag & det blåste som fan. Åt frukost ute istället. Kaffe, Juice & Mackor. Vi spillde lite här och där. Så smidiga alltså hihi. Men inget värre hände än att jag fick kaffe på min tunika när jag typ höll i koppen & började att hosta xD hahaha. Sen kollade vi på Ahmed the terrorist på youtube också. Nice (;

CIIIAO
 


Enrique Iglesias - Donde están corazon


nanana..

Buu!
I'm back! Sitter just nu bara framför datan och gör absolut ingenting förutom att dricka kaffe. Är ganska rastlös på kvällarna. Man har så mycket tid men ändå inget speciellt att göra och nu när alla läxor och allt med skolan är över så borde man känna den dära känslan "I'm free" men så är det inte, nej. Har en fucking känsla som inte går över, asso de känns som om typ jag missat något eller att det finns saker som jag måste göra. Wierd men det är så. 
Längtar till sommaren då den dära känslan verkligen försvinner, då den dära "I'm free" känslan kommer och det enda man behöver tänka på är om det blir fint väder imorn eller hm..vad man ska hitta på med tjejerna. Aja det är bara att vänta (: Ska dricka upp mitt kaffe nu & försöka hitta på något roligt att göra. Vet ni något roligt jag kan hitta på? 
Ska nog checka kläder tills imorn, lägger upp en video på bloggen också. Fast vilken vet jag inte än. Får se hur lång tid det tar att välja en.

CIIIAO! 

uppdrag finished

Aloha!
Idag så var jag snabbt i skolan för att fixa mina böcker. Kunde knappt bära alla för böckerna började att åka åt olika håll när jag skulle bära dom, så Michel kom och bar alla mina böcker haha fick inte ens ta några, tack för hjälpen haha. Känner mig så klen haha.
Efter att vi vart i skolan åkte vi till Liljeholmen för att möta tjejerna och sen så drog vi till gamla skolan och hälsade på Dan & Isak. Vi fick mat och vi snacka lite med dom, eller mest med Dan då. Det var ruligt. Synd att vi inte kunde stanna så länge.
Klockan 13.53 tog vi bussen till Skärholmen från Söderholmsskolan. Där letade vi klänning till avslutningen till mig och Natta eftersom vi är de enda som inte har haffat en klänning. Peggy också förståss men hon skulle bada med Emil.
Hittade en klänning på MQ faktiskt :) En vanlig enkel svart klänning som jag bara behöver vika upp lite. Lägger upp en bild på den sen när avslutningen är över (:
& imorn ska man på Tobbes ( Nattas brur ) student. Hihi är så glad att han tar studenten. Men jag undrar vad jag ska ha på mig. Asso det är så mycket att göra under veckan och man har inte kläder som passar :/ Aja får försöka hitta på något färgglatt & ska försöka sola mig brun imorn innan avslutningen. Eftersom jag är ledig imorn. Det får bli hos Vicks eller hos Niam & Sara, får se (; 

CIIIAO !

Klänning till avslutningen


asso blir typ galen snart :/ kom på för en vecka sen typ att ja måste leta klänning till avslutningen :/ får inte ha något annat på mig eftersom tjejerna säger de :P haha alla måste typ ha klänning på sig & de får inte vara vitt :P haha skit svårt och jag har största paniken :/ så därför ska vi bara snabbt till skolan imorn för att städa skåpet och sen till gamla skolan snabbt & sedan vidare in till stan för att checka klänning :) hihi
Köpte också en väska förra helgen, ni vet en sån där liten väska som man hänger på axeln, skit söt & den kosta bara 299:- på I, Me & My .

1:a Juni

Shuuue sommar :D så jävla fint väder ute hela veckan ! Idag har jag solat på balkongen och blivit lite brunare, det är så svårt när solen rör sig så snabbt bort från den.
Niam var här tidigare för att hämta de saker de glömt från i fredags/lördags, sen så följde jag med henne en bit hem och på  väg hem mot mig så snubblade jag tre gånger xD så jävla klantig haha.. hoppas ingen såg.. menmen i fredags så kom det inte så mycket folk eftersom jag inte ville bjuda så många, hihi det var ungefär 12 pers här, alltså nära o kära. Det var mysigt (; folket drack, shottade, körde den dära 1 2 3 4 5 6 balle & rökte vattenpipa o bara chillade med varandra medans folk som typ inte har någonstans att ta vägen och tror att det är fest står utanför och vill komma in till mig och måste ta sönder den fetaste krukan som står utanför porten (; nice killar... men som tur så har ingen granne sagt något till mig, än.. fast fick fetaste blickarna när jag gick ut ur porten och skulle lämna drickan som blev över hem till Peggy igår.
Men annars så vare ganska lugnt, var fett hes hela kvällen, seriös jag kunde inte ens snacka normalt en enda sekund.. tappade rösten nästan, fett jobbig att inte kunna prata på hela kvällen och gissa när den kom tillbaka.. natten till idag! menmen ja somna iallafall vid 3 för att jag hade fetaste huvudvärken och var fett yr haha och när jag vaknade så hade Niam lagt på ett täcke för mig, fett gulligt. Sen så gick jag ut från rummet och kunde inte tro mina ögon haha allt var helt perfekt städat! Asso hade fetaste ångesten att jag inte hade gjort något :/ shiit tjejer tack för ni tog hand om mitt hus asso lovar er att jag kommer att ta hand om ert med, fast när det handlar om ens eget hus så pallar man inte göra något utan man säger jag tar det sen lalala, men om det gäller andras så städar man som en galning haha wierd but thats the way it is (; 

aboo tog en paus från skrivandet för mamma o de kom hem och jag var tvungen att koka ris, så har glömt vad jag skulle skriva -.-

Natalie N


hihi var tvungen att ändra detta inlägg eftersom Natalie den dära åsnan inte var nöjda med de bilder ja valde :( hahaha så hon skicka nya & inga är från veckorevyn :@ Älskar dig! ( det här är inte den Natta som går i samma klass som mig om ni tror de )


RSS 2.0