00.00

Zuuup homies? klockan är 00.00 haha sitter och har fet tråkigt nu :/ Snackade i två timmar med Niam i telefonen men la på ganska nyss för ja sa åt henne att sova. Hon satt o sjöng i telefonen nästan hela tiden hahaha idol 2010 ! 
Idag, igår & i förrigår så har skolan varit så värdelös att gå till, så jävla onödigt när vi bara får veta betygen i det ämnet vi har ( som redan står på fronter ) och sen gå på rast.. så ska nog skippa skolan några dagar tills skolavslutningen är. Vilket är på onsdag. Fast måste gå på en lektion imorn, sen så ska vi nog till Kärrtorp & sen äre helg, så ska ha chill hemma hos mig med lite vattenpipa &  dricka  & på lördag ska ja bara sola på balkonen för broshan & jag är ensam hemma hela helgen & på måndag ska vi tjejer hälsa på gamla skolan & på tisdag har vår skola utspring så resten har ledigt..
jaani.. bloggen har blivit så tråkig :/ vet inte alls vad jag ska göra med den asso :/ hm.. hoppas jag har mer att berätta under sommaren :) GAAAH längtar som faaan tills avslutningen är över :) fast har inget jobb :/ no job no money :( men ska be mamma ge mig, hon brukar oftast vara snäll hihi :)
Alååå kim kom till oss idag & lämna en vecko revy tidning där Natalie Nordlader ( hennes syster ) är med i :O Fett stolt över denna tjej :D hihi asso våra mammor är skit skit skit skit skit bra kompisar & vi är skit skit skit skit bra kompisar :) hihi ska nog lägga upp en bild på henne fast måste ta kort på det först hihi så det får bli imorn :) Maybee om jag hinner cuz ja vet inte när folket kommer :) hihi aja ska nog sova nu

CIIIAOO <3


this weekend

Alåå :)
Det är bara den här veckan & 3 dagar kvar tills skolavslutningen :D fett skönt det ska bli med 3 månaders lov asso :) & det blir ingen sommarskola för min del för jag pallar verkligen inte plugga 1 månad av sommaren :/ Fick veta idag att jag verkligen verkligen har IG i samhälle :/ inte bra alls eftersom jag går inriktningen sam :P haha menmen efter att jag fått vetat de så var det dags att starta BRK dagen och börja samla ihop poäng till klassen.
Det var nämligen så att elevrådet i vår skola hade valt olika teman alla klasser på BRK skulle klä ut sig till & vi fick töntar/nördar :@ haha sämsta temat :/ men de va bara 4 personer i klassen som hade med sig grejer & jag hade vanliga kläder på mig, pallade inte. 
Efter att alla klasser hade visat upp sig så skulle vi gå till olika rum med olika frågor innom olika områden, alltså som sexfrågor, kroppsfrågor, filmfrågor & kändisfrågor osv, men tyvärr så stannade jag inte så länge för att veta vilka som vann.
Efter det stack ja & Natta till Niam, Sara & Vicky i Liljeholmen, när vi hade kommit upp så skulle vi vidare till Slussen & stan för att checka skor & byta Niams bikini :) hihi kom hem runt 17 & nu så har jag bara chillat :) hihi & på fredag vågar jag ta risken att ha "chill" kväll hemma hos mig, bara det inte blir som förut hihi, men de bara chill chill med sköönt folk som iallafall lyssnar på en om man säger att de ska hålla käften :)

ska vila lite nu, CIIIAO <3

Helgen !

Alåå läsare !  i helgen så har vi varit Natta och gett alla presenter till de som fyllde år, dvs Jag, Peggy, Niam & Sara. Hihi hoppas ni gillade era presenter :D Själv så ÄLSKADE jag mina :D hihi av Vicky, Sara, Niam, Natta & Peggy fick ja en bikini, dusch creme, rengörings lotion, ansiktsvatten, peeling creme, body butter, ansiktsmask, manicure kit, french manicure, strandväska med leopard mönster innuti, en navelpearcing & två tungpearcingar ! Wiiie blev fett glad för allt ! Men alla har sina favoriter och mina är tung & navel pearcingarna :D hihi Taaaack så mkt !
På lördagen så gick vi till Peggys fest. Det var fullt med folk, hennes mammas kompisar och hennes mammas kompisars kompisar, våra gemensamma kompisar, hennes bröder osv. Det bjöds på fett mkt Filipinskt mat, folk sjöng kareoke, dansade och det fanns massa dricka :P HAHA drack inte alls mkt, men nästa helg då ni (;
Iallafall så kom jag hem kl 02.00 för jag väntade på att kim skulle gå. Var fett trött så jag somnade nästan direkt när jag kom hem  & idag har jag bara gjort om öretags budget & likviditetsbudget till vår "affärside" :P hihi det har typ tagit hela dan så nu är jag helt slut :/ ska sova tror ja, men vi hörs. Ska försöka skriva mer i promise :)
1:a bilden är Peggys, 2:a Saras, 3:e min & 4:e Niams :)

Bye bye, nighty nighty  <33


about imorn

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MICHEL :D

Sitter här och ruttnar.. somnar snart så ska nog lägg a mig i sängen. Imorn så ska jag till skolan, det käns som om jag inte har varit i skolan någon gång på den senaste tiden, pallar verkligen inte :/
Efter skolan så ska jag till skärholmen för att reklamera Niams skor från Belle shoes som hon bara har användt i en dag, inte ens det och de är redan sönder.
Efter det så ska Vicky, jag & Peggy bara kolla runt lite tills Natta, Niam & Sara är klara med det de ska göra i stan & när de är tillbaks så ska vi nog hem till Natta, Peggy eller mig för att ge Niam & Peggy deras presenter :D hihi hoppas ni gillar dem för det har varit en kamp om att hitta rätta saker :D 

aja ska nog sova nu, CIIIAO <33 


Överraskning !

Ja måste bara säga grattis en gång till Niam & Sara :D hihi hoppas ni gillade vår överraskning idag :D love you !

hihi alåå katter :) Va i Kärrtorp idag för att överraska Niam & Sara på deras födelsedag hihi :D Dagen började med att jag sjukanmälde mig genom telefon, sen åkte Natta & jag till Midsommarkransen för att köpa muffins, rosor & hämta Mesam från BRK. När det var färdigt så åkte vi till Kärrtorp och snackade lite med Vicky om hur vi skulle gömma oss. Vi bestämde oss för att gömma oss på tjejtoan och såklart tvingade vi Mesam att följa med oss in. Där stod vi tre med muffisar, rosor, guld serpentiner, kamera & ljus i väntan på att Vicky, Peggy & Fredrika skulle komma med Niam & Sara till toan för att låtsas gå på toa.
Det gick bra oså, men vi var lite sega att gå ut när Vicky ringde och när vi väl gick ut så hade Niam gått på toa :P men sara stod kvar och hon blev skiit överraskad hihi :D sen så ropa vi på Niam men hon hörde inte och när hon kom ut så stod hon där överraskad haha :D Vi kastade serpentiner på dem och gav de sina muffins med ljus i och sina roser. Skiit kul att se deras miner :D I LOVE YOU ALL :D Hoppas ni enjoyed eran dag :D 
Här är lite bilder från idag :)




CIIIAO <33

 

Grattis Niam & Sara <3

SaraNiam

HAPPY BIRTHDAY MY BOOS,

HAPPY BIRTHDAY MY BOOS,

HAPPY BIRTHDAY

NIAM & SARA,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU !

om 52 min

Shuuue bitches !
Idag har ja följt med Niam till läkaren vid Odenplan. Det gick ganska snabbt om man bortser ifrån de 35 minuterna som vi var tidiga. Hissen tog ganska lång tid för vi var ca 4 personer i en av de 3 hissarna och hissens dörrar stängdes, vi hade tryckt på knappen och allt men den vägrade att åka ner, stod ganska länge i hissen. Vi prövade att öppna dörrarna och ständge igen, men nix de funkade inte. Då gick alla ut från hissen, men innan Niam hunit ut så stängdes dörrarna och hissen åkte ner, HAHA fett läskigt. Ja tog en annan hiss, men samma sak där.. fast de funkade när vi testa igen. After that så drog vi till Skärholmen för att möta Sara & Natta som typ antingen kollade på min present, Niam & Saras present eller bara checka kläder. Mötte Anja där & sen kom Peggy & Emil till oss så vi käka på donken haha :D  
Imorrn eller rättare sagt om ca 52 minuter så fyller mina älsklingar år :D hihi ska skicka sms 00.00 eller ja hoppas de kommer fram då.

hihi :) CIIIAO <33


trams dikt..

boy you stole my heart when no one else could,
you said that you miss me and my inside told me that i should,
that i for once should listen to what you got to say,
to not ignore you and the words you told me took my breath away,
so i started to think and gave you a second chance,
to make me belive again in this romance,
in four weeks you fought for me and i started to trust,
all the other guys in this world to turned to dust,
now it was only you i wanted to see,
and it was the way i thought it would be,
i where yours and you where mine,
the love that we shared was so daem fine..

ännu en chill söndag

Shuue alla katter !
Idag har jag varit i stan med tjejerna. Vi letade först klänning till Rim i någon affär men när Fredrika hade kommit så gick vi och köpte Peggs present eftersom hon fyller år idag :D hihi Niam, Ann, Maria & Sara fortsatte med Rims klännings letande.
 Vi hitta en fin present till dig peggy, dont worry :D hihi sen efter det så åt vi alla på Kungshallen, Yumie Yumie :D & efter det så åkte Niam, Ann & Ja mot Norsborg, resten stannade i stan. Ann skulle till Vårberg och Ja & Niam gick av i Skärholmen för att köpa skor till Niam från Belle Shoes, skit söta svarta ballerinor! hihi och när alla andra kommit från stan så åkte vi hem till Niam & Sara, fast Rim & Maria hade åkt hem redan. Måste bara säga att hon hitta en skiit fin klänning :D
Hos Niam & Sara gjorde vi en tårta som vi skulle äta för att vi var på Anns Kommunion hihi den blev fett fin :D Doooog av garv när vi gjorde tårtan asso, den blev grymt snygg :P haha !

Boobie & Booty tårta 2Boobie & Booty tårta

Grattis Peggy <3

Peggy
Grattis darling på 17 års dagen !!

Bara chill

Alåå Katter! (:
Sitter bara o chillar som vanligt. Har varit ute med Niam, Sara, Rim, Ann & Maria ikväll. Det var chill och skit roligt haha, så skööna tjejer allihopa :D
Ska till stan med dom, Natta & Vicky imorn för att köpa Peggs present, hon fyller ju år idag :D hihi sen så ska Niam & Sara hjälpa Rim att hitta klänning och skor till hennes bal. Efter det ska vi hem till Niam & Sara för att käka arabisk mat och tårta hihi :D



ska sova snart CIIIAO <3


Anns Kommunion lr konfirmation

Alåå bitches (;
Alltså vet inte riktigt vad Ann tog idag, tror det var kommunionen :D hihi anyway så var det skit roligt att få se Ann i kyrkan, i'm soo proud over her. Hihi hoppas du blev glad för att Jag, Vicky & Natta kom och kollade på och hoppas att du gillade presenten Ann.
Hela grejen höll på från tio till halv tolv ungefär och sen så gick vi hem eftersom Niam & dom skulle få massa gäster. Men imorn så ska vi till dom för att käka arabisk mat :D Yumie Yumie :D Men innan så ska Ja, Niam, Sara, Natta, Vicky, Ann, Maria & Rim till stan eller något för att köpa presenter till Peggy, Cuz tomorrow its he birthday.

ahh..ska gå och vila nu, ADIIOS !


Sunset

Bryggan 25/4

kärrtorp again

Hejsan :)

idag så hade vi ledig dag i skolan och då besökte vi Kärrtorp. Haha kanske inget liv att gå dit på en ledig dag men meningen med livet finns i den skolan.
Ja kom då på att det är sista anmälningsdagen för sommarskolan och jag har inte fyllt klart ansökningslappen för det behövs syons underskrift och tyvärr så va de ingen skola idag, får se hur de går med mitt betyg i samhälle.. IG just nu :/ menmen.. vi hade det iallafall skit roligt idag. Käkade på en kinarestaurang vid globen/globengymnasiet, fett gott asso. Ja &  tjejerna boomba tallrikarna med mat och så klart var jag dummast idag igen...jupp.
söndag så fyller Peggs 17 år och på torsdag fyller Niam & Sara 17 år & imorn så tar Ann ( N&S lilla syster) konfirmationen så det ska vi gå på :D Det börjar kl 10 så vi ska vara där lite innan. Vi Köpte en present idag till henne, men nu återstår Peggs, Niam & Saras presenter, men vi har tid för de ska få dem på Fredag eller Lördag nästa vecka då när Peggy & Tvillingarna har fest tillsammans.

Åhh..! såg värsta fina bikinin i HM för ca 2 veckor sen, vill ha vill ha vill ha! Ska beställa den efter att jag har köpt klart presenterna och ska då passa på att shoppa loss annat till sommaren :D Men behöver verkligen ett par skor nu :/ Har ett par nya och några andra par jag kan använda men seriöst vill ha ändå :/ Belle Shoes the perfect store for me :D HAHA har fett små fötter.. -.-

"VILL" LISTA : 

- Ha bikinin från HM
- Ta hål i tungan ( i sommar ) & Ta hål i naveln ( höst )
- Köpa skor
- Få nya väskor
- Hitta jobb


hihi.. CIIIAO <3

är i Kärrtorp

Alåå katter :) 
Sitter i en av Kärrtorps gymnasiums datasalar just nu medans tjejerna har datorkunskap. Hihi de slutar halv fyra.
Checkade film på idag efter som det var klassens dag. Vi kollade på You got served och vi slutade direkt efter, ungefär klockan tolv, så vi åkte till deras skola. Ahh va ska man skriva :) Jooo vi skämde ut oss för en timma sen typ haha, Natta gick in på Playahead och skulle checka min sida. Vi visste inte att deras datorer har ljud, för våra fattiga datorer har inte ljud. Så Lil Wayne - Lollipop kom upp haha, högt också :D Skämmigt eftersom vi inte ens går i den här klassen. Menmen sorry guys :D

skaa chilla vidare nu, C YAA !!

Dagens, 13/5

DAGENS :

Dagens
låt: Jay Sean - Stolen
Dagens smink: Brunkräm , solpuder , svart kajal , mascara
Dagens frisyr:  Utsläppt & Plattat
Dagens klädsel: Bik Bok jeans, Blå tub top, Ballerina skor
Dagens händelse: Nationella prov i Matte A
Dagens vill ha: Bikinis
Dagens dricka:  X-ray
Dagens mående: Trött
Dagens saknad:  Pengar
Dagens gulligaste: ..
Dagens fulaste: ..
Dagens film: har inte checkat

Yepp

Aloha !
Ligger och messar med folk, hihi Niam har somnat men Sara är kvar iaf :)
I helgen så fixade min pappa min dator och nu fungerar den perfekt! Hihi så jag passa på att ladda upp bilderna från min digitalkamera till datorn och som ni ser så har jag satt in några bilder från picknicken vid bryggan. Crackar sönder oss på vattenpiporna och bara chillar, de va fett nice :D Har fler bilder från andra dagar att sätta upp men tar lite i taget, sparar på spänningen haha.
Ska sova snart för imorgon ska jag upp klockan 7 för att vi börjar kl 10. Det är klassensdag imorn så vi ska mötas i ljushallen för att bestämma om vi ska vara ute eller inne, men vad vi än gör så hoppas det tar mindre än 2 timmar att göra, pallar inte.
Efter så ska jag & Natta till Kärrtorp för att träffa las chicas och bara chilla där och umgås med mina homies tills dom slutar.
Vill så gärna veta vad dom planerar till mig asso :/ börjar bli orolig för de vill ha "lonely time" och då får jag inte vara med eller höra vad de säger. Hihi ska bli kul o få veta, det kanske inte är något farligt men ändå börjar man tänka. Alltså de ska planera något till mig i efterskott eftersom jag inte fått deras present än. De hade tänkt att ge mig den ca två veckor efter min födelsedag då de skulle sova över hos mig men det blev inte så på grund av några anledningar, så därför kommer de ge mig den nu ( vilket dom inte behöver, cuz only if i got you i got everything in this world ) . 


CIIAO <33


Foton från bryggan den 25/4







it's over now :D

Shulululu :D Det är så jävla skööönt att provet är över nu! Kändes som om det gick skit bra för mig, men jag har alltid högre förväntningar än vad som väntar..
Ica var inte öppet :P haha var tvungen att köpa i Konsum i Liljeholmen istället.HAHA pallade inte ens att äta eller dricka något under provet, var så koncentrerad. Men i know all tid ja la ner på provet är slöseri med tid för de kommer visa sig vara ett stort IG ! Även fast det kändes som ett MVG !
Nu sitter jag bara här i datasalen med Natta och bara tråkar, har nyss ätit mat och vi börjar 11.40 igen så har lite tid kvar.
Ska till skärholmen sen för att hämta skorna på Wedins åt Niam, men måste möta Peggy innan för att få pengar :D

aja ska fortsätta med mitt nu, CIIIAO <3

Matte Nationella imorn igen..

Japp.. då var det dags igen för ännu ett Nationellt prov i matte :/ Det kommer gå piss, så som det förra gjorde :/ Har inte ens tränat något och klockan är 00.11 :/ Men det bästa är ändå att jag bara har jobbat ca 10 sidor i A-kurs matteboken så jag lär få ännu sämre, jag är så dum o inte jobbar något på lektionen. Fast kommer ihåg allt från 9:an eller vi får hoppas det sitter kvar iallafall :)
Måste vakna klockan 5 imorn så att jag blir klar runt 7 så att Natta & Jag kan mötas i centrum & köpa något att äta tills provet, eller faaaan ! Är ica ens öppet så tidigt? Annars får jag väl köpa något ur Pressbyrån.. så dyrt jämfört med ica haha, fast måste tigga pengar av mamma & pappa först, pallar inte köpa för mina egna pengar.
Ska köpa Peggy, Niam & Saras presenter för dom :) Sen annat till Niam & Saras överraskning på deras födelsedag den 22:a Maj hihi, suprise suprise!

Jag ska väl sova nu :/ eller neeej öva matte först, sen sova :) menmen hur som helst så måste jag avsluta här och säga god natt & dröm sött alla söta små läsare! <3


Leona Lewis - Bleeding love US

Alåå :) Sätter upp en låt som jag har fastnat för just nu, Leona Lewis - Better in time, Enjoy !


Tänkte sätta upp en video på bleeding love också, har ni någon aning om varför det finns två versioner på bleeding love? US version ( vilket den hära viden är ) & UK version ? Vilken är bäst, den här eller UK version ?


Sol Sol Sol !

Alåå alla katter :D Fan va härligt väder det är ute! Ville så gärna sola idag, men balkongen var upptagen av pappa & syrran och eftersom jag bor i en lägenhet så finns det bara balkongen :/ Men jag tog och satte mig vid fönstret i mitt rum istället :P HAHA jag vet att jag är sjuk men det funkar :D Blev inte värsta brun men fick lite färg på ansiktet iallafall.
Visst kunde jag ha gått ut o solat vid vattnett eller vid bryggan men palla gå o sola ensam, för alla är typ upptagna just nu. Får se mot kvällen sen vad som händer, kanske dar ut med tjejerna eller något.

CIAAAO <33


Vattenpipa & Chiiiill

Alåå läsare :D kom hem från Natta för ett tag sen. Har varit där med Niam, Sara & Anja, Jonathan kom lite senare. Vi lagade pomefritt & rökte vattenpipa, det var fett chill & skiit mysigt. Snackade om nytt o gammalt, vi hade det så kul. Sen följde Anja & Jag med tjejerna hem, sa hej då oså & sen så stack vi till vår gård & chilla ( eftersom vi är grannar ) . 
Men innan vi kom till Natta hade vi varit ute lite i Vårberg & i Skärholmen för att köpa smak & kol till vattenpipan (; Sedan väntade vi i Vårby på tjejerna tills de va klara med sin grej.
Heeeeelt Chill alltså :) & imorn så kanske vi ska ha picknick chiiill med några av Niam & Saras kompisar :D annars så får jag väl försöka sola hemma på något konstigt sätt :P 
Menmen tror att jag kommer somna snart :/ Pallar inte hålla upp ögonen.. seriöst förlåt om jag inte svarar på någons sms men tror att jag kommer decka när som helst :/

så ni får ha de så bra, God Natt & Sov Gott alla söta läsare :) <3


schoooool

Yepp..! Sitter i en av skolans datasalar och smsar, skriver i bloggen, checkar runt på pa och ska göra svenska uppgiften om filmen "spring för livet". Så tråkigt alltså.. vill bara hem och sova, men slutar ändå 14.20 :) Fast jag vet inte om vi ska vänta på Mésam, men jag tror det för han vill det :) Sen så ska jag väl bara hem och plugga till nationella provet imorn i matte A :/ Fett jobbigt jag kommer dö.. typ.   

shiit kl är mycket måste draa bye !

Daville - This time i promise


ännu mer trams..

Sitter här nu framför datan med musik och tänker.. tänker på gamla minnen med kompisar, då vi brukade luffa runt i Vårberg varje dag på sommaren. Då vi chilla vid Vårbergsskolans gräsplan med personerna man var med på den tiden, de personerna man inte umgås med nu, de dagar man går runt och driver med folk, tjaffsa med dom dära 4, luffar till stan, gick till "lilla affärn" för att köpa godis eller glass.. allt allt allt! Minnen snurrar runt i huvudet på mig.. beror det på att jag saknar dom eller beror det på att det snart är sommar och man får flashbacks? 
Hur det än är så är jag så jävla lycklig med HUR jag har det nu, VAD jag har nu och DE jag har nu. Hur mycket jag än saknar dessa minnen så skulle jag aldrig byta ut Nuet mot Dået haha, ne men seriöst aldrig! Man blir äldre, minnen man skapar blir annorlunda, vi gör andra saker, är inte i Vårberg så mycket längre, men något som aldrig kommer att förändras är att vi 5 alltid kommer att vara vi 5, det är det enda som räknas. 
Visst har vi skit många andra som är minst lika underbara men vi är grunden av allt, hur många som än är med oss, hur många som än är med er lika mycket som jag är med er eller till och med mer så kommer det alltid att vara vi, aiigt?    

En sån dära chill söndag

Shuue (:
Asso jag slocknade direkt efter att ha skrivit i bloggen igår ^^ var tröttare än vad jag trodde :P menmen.. idag vaknade jag runt 12, hoppa direkt in i duschen, fixade mig och blev klar runt 14. Familjen åkte till IKEA och jag följde med för att dom hade lovat mig att jag skulle få massa grejer till rummet, slipper betala för mina cash då u know :P 
Vi gick runt där ett tag och kom hem runt 17-18, där ifrån fick jag med mig ett svart data bord, en svart ram som man kan ha tre bilder i, två stora kuddar och en svart lång spegel. Kunde ha fått mer men det kändes lite dåligt att plocka ner massa saker för deras pengar.. så jag sparar chansen till någon gång nästa vecka :) haha men iaf så ska jag göra om i rummet lite, fast vet inte hur :/ mitt rum är rätt litet så det blir knas :/ fast måste iaf köpa en dekorations grej jag ska sätta på garderobs dörren :) hihi låter fett töntigt kanske men jag spenderar ca 15h av 24h i mitt rum varje dag så det är väl bättre för mig om de fint :P 
menmen efter IKEA så drog jag ut med Niam, Sara & Anja, vi luffade runt lite i Vårby och Vårberg. Natta kom sen också efter att ha vart med Jonathan i stan. 
Då drog vi till Vårbergsskolan och chilla lite vid bänkarna tillsammans med Azra & Ajla, Kimmen & Vajana kom också sen. 

Chill dag faktiskt :) men imorn äre skola -.- ska till tandläkaren först så kommer komma till skolan runt 12 kanske. Bättre för mig, haha sova lite längre :D menmen ska svsluta nu, ha de så bra alla. Ciaaao !       

snabb inlägg

God Natt/Morgon idjuuter (:
Kan inte sova eller ja har inte försökt.. jag kanske har för mycket i tankarna.. men jag känner mig inte alls trött :/ fan vet inte vad jag ska göra. Alla roliga ligger och sover just nu och här är jag helt ensam.. chillar med musik :/ 
Imorn blire nog en såndära chill dag, då man bara tare lugnt eller drar ut på en promenad ensam. Pallar inte att göra så mycket :/ det är mindre än 30 dagar till avslutningen och jag har verkligen börjat att skita i skolan på riktigt. Förut gjorde jag läxor o skit i sista sekunden kanske dagen efter inlämningen.. men nu gör jag dom inte alls :/  
LÄÄÄNGTAR grovt till sommaren då man slipper tänka på massa skit som läxor osv, utan man bara chillar u know :) fast måste skaffa jobb så man får lite cash och klarar sig iaf.. men pallar verkligen inte heller med det :/ 
Vill bara ha gamla tider tillbaks då man slapp tänka på sånt hära och ba chilla med livet, kompisar, pengar.. allt! Nu räcker inte ens bidraget man får till kläder o shit så är nog tvungen att skaffa jobb :/ men men thats life.

ska hitta på något att göra nu, kasnke checka film eller så.. tror iaf inte att jag kommer sova. Bye Bye <3


Till Liljeholmen..

Shuue :) Ska snart åka till Vicky i Liljeholmen, väntar bara på att Niam ska smsa mig. Vaknade kl 11.10 idag så jag hoppa direkt in i duschen och tills nu är jag klar med att fixa mig (: Är skit seg på att fixa mig jag vet, men thats the way i am.
Vi ska nog bara chilla hos Vicky och göra tårtor åt hennes syrra som fyller 20 snart :D Annars kommer vi nog bara att chilla o ta de lugnt (; får se vad som händer (: Låt texten i inlägget före detta är till Leona Lewis - Better in time :) 

Ciao <3


Better in time..

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going coming thought I heard a knock
Who's there no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice you mean everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
Without something there to remind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice boy
you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

.....

Lil Wayne - Lollipop


lalala..

Shuue katter :) Haft en bra dag? Det har i alla fall jag haft (:
Har varit ledig igår och idag så idag var jag i stan med N, S, N & V. Vi var först i slussen för att checka Gina tricot och jag köpte två linnen där ifrån, en blå tub top för 149:-(funderar på att lämna tillbaka det) och ett halterneck linne för 199:- .
Det tog tusen år för mig och S att prova allt. HAHA men det är inte mitt fel, utan min "personliga styleist" N bomba med kläder till mig. Efter att ha varit i slussen åkte vi vidare in mot stan och åt på kungshallen. Senare drog vi mot Åhlens City men vandra tillbaks till Kungshallen igen för att träffa M & N. Men stack efter 15 minuter för att vi ville hem.
När vi kommit hem träffa vi A, S & A på väg in i centrum och sen så såg vi dom igen ner mot centrum. Då kom vi på att de skulle röka vattenpipa nere vid vattnet så vi stack ner dit senare. Innan det så skulle vi hem till mig och fixa lite saker och på vägen träffa vi A & A, så vi hälsade lite och sedan drog vi hem till A och alla snackade. Efter en tid drog vi ner mot vattnet och där satt grabbarna med vattenpipan. M kom senare också så vi träffa han igen.
And after that så följde vi N & S hem, A & Jag drog vidare på en promenad & träffade grabbarna igen på väg mot centrum. Yepp thats it och nu sitter jag på mitt rum (; tänker & lyssnar på musik. Fan va alla börjar på A & N :P haha kanske lite förvirrande för er att veta vilka personerna är men funderar på att göra alla anonyma.. lr ska jag inte de? (:

Hasta la vista (; <3

RSS 2.0