ja döör..

Alåå !
Har ingen internet hemma ^^ så jag kan inte blogga men jag ska försöka medans jag är hemma hos någon. Är hos Natta just nu med, Niam, Sara, Vicky, Natta, Jessica &  Anja & Mesam va här men de stack, kommer nog tillbaka sen. Men vi chillar lite med vattenpipa oså. Crackers.. Men annars så mår jag bra. Ska gå nu och chilla vidaaaare med folket. Hör av mig sen (;

BYE BYE

Dop..

Yes, ska snart iväg på dop. Det är mammas kompis barn som ska döpa sig. De är också thailändare. Ska bli roligt faktiskt. Man får typ god mat efter tror ja. Eller om de bara är fika haha. Men man får träffa massa annat folk osv.
Min outfit är halternecklinnet från Gina tricot och jeans från Cheap Monday. Skor är mina vita kilklackar och min vita väska. Har lånat Saras örhängen också hihi sorry.
Men ska gå nu för vi ska åka om 10 min.

Bye bye !

Modevisningen

Alåå katter :)
Har ätit på kina restaurangen vid Globen/Globengymnasiet idag med girlsen. Det var gott, fast satt och tänkte lite på att jag nästan får samma typ av mat hemma så det är inget jätte speciellt för mig. Fast mammas är lätt mycket godare då. Daem vilken mat hon gör när vi får gäster ! haha
Iallafall så gick vi in i Globens köpcenter för att Nats skulle ha smink. Men då passade jag på att köpa Axelbandslös bh så nu kan jag använda mitt linne! Efter en stunds checkande och provande i affärerna så åkte vi hem till Vicks i Liljeholmen för att vila lite. Efter att vi vilat klart så åkte vi till Östermalmstorg för att kolla på Danielas modevisning för Carin Wester . Först hittade vi inte till Berzelli parken, lite konstigt eftersom vi har vart i Berzelli Bar och festat och parken ilgger precis utanför den. Men från tunnelbanan var det krångligare att hitta.
Iallafall så kom v i dit och hade bra ståplatser precis bakom stolarna som var för VIP gäster dom hade bjuit in. Men saken var att de kom mycket folk men inte alla som var bjudna kom så resten fick sätta sig på de tomma längs bak. Sen så sa de åt folket länst bak att flytta fram ett steg och då fick vi plats haha. Sen så fick de framför oss flytta ytterliggare ett steg fram och vi hamna på 2:a raden. VIP platser ! Haha inget speciellt men om vi hade fått gått fram ett steg till så hade vi fått såna dära bags från deignern med saker i. But that didnt happen.
Var iallafall skiiiit stolt över Dani ! Alltså ingen kan fatta hur glad jag är för hennes skull ! Hon var fett fin och gick fett sexigt ! haha nej driver bara hon gick fett proffsigt. Hon har kommit långt den där tjejen ! Så jävla glad !
Efter visningen så åkte vi hem till Natta för att chilla. Haha efter det gick vi hem & jag har bara suttit o chillat sådära. 
Vet inte riktigt vad vi tjejer ska hitta på imorn men något kul blir det iaf :) & nu är det inte långt kvar tills Nattas fest. Läängtar som fan ! Ska gå nu men lägger upp en bild på vart de gick. De hade parken som catwalk.

peace out broes ! CIIIAO !


Grillning hos Niam & Sara

Tjeeeeena ! haha..
Kom hem för en halvtimma sen från Natta. Vi tjejer grillade hos Niam & Sara på dagen och det var fett gott ! Ni ska bara veta alltså. Sara gjorde marinaden så de får hon beröm för. Men potatissalladen berömmer vi Niam för. Fast jag var ju också inblandad i den (a). Gott var det iaf  med flintastek på spett och annat kött vi grilla ! Gotta do it again some time (: Hihi 
Iallafall så solade vi också på deras bakgård. Skiit varmt. Men mot sex ungefär så bestämde vi oss för att gå och bada vid deras brygga ( Alltså gå igenom skogen, gå en bit till sen så kommer det en betong brygga ). Alla bada förutom jag och Sara. Jag haaaatar verkligen vatten man inte ser grunden till. Seriöst, kan typ bara bada utomlands eller i sverige med flippflopp på så att jag inte känner botten. Gör iof undantag ibalnd då men ändå. 
Efter en tid när vi satt på bryggan kom jag ihåg att vi rista in våra namn förra sommaren på trä räckena som finns vid bryggan. Så jag gick och kolla och våra namn fanns kvar och en rolig sak var att jag också hitta F + G ! Haha alltså en kille jag var tesammans med förra sommarens första bokstav och mitt. Inte bara på ett ställe utan två! Skääämigt haha! Fast vi är ju ganska bra kompisar nu så det är inte så jätte skämmit.
Iallafall sen när vi solat klart gick vi hem till Niam & Sara igen och baka blåbär/smultron paj. Jaa.. vi plockade själva haha! Gott blev det med Niams egna deg recept haha. Seriöst det var gott och efter det gick vi till Natta. Platta Niams hår och rökte vattenpipa. Alltså ni måste tro att jag är värsta crackern som röker vattenpipa hela tiden. Men det är inte sant! Eller delvis men ändå inte så att jag röker mig till döds.. men ska gå nu

CIIIAO !


love is wicked..

Pon Di Road I Cant Get Through Ma Days
Thoughts Of U Jus Keep Consuming Me
Cause I Thought I Cud Do It But Now I See
That Your Not Mine And I Was Wrong To Think You'd Change Yea

I Wish You Could Stay With Me Another Day
I Wish I Could Change Your Mind And Make U Stay
Cos I I'd Give Anything To Hear You Say "I've Been Loving You Eternally"

Tears On Ma Pillow Cause Your Love Is Wicked
Cry Me A River Cause Your Love Is Wicked
Friends Come Aorund Say Your Love Is Wicked
But The Kisses Wah Yuh Get Dont You Know Its Wicked?
Wait For Your Call Ca Your Love Is Wicked
Can't Sleep At All Ca Your Love Is Wicked
Playing With Ma Heart Cause Your Love Is Wicked
By The Loving Wah Yuh Get Don't You Know It's Wicked

Wah Mi A Go Do Fi Get Over U?
Anybody Have A Remedy Or A Cure,
Some one Call Di Doctor Or Emergency Crew
Cos Mi Carry Feelings Fi Yuh, Fi Yuh Fi Yuh [x2]

Baby I Loved You From The Very Start
Even Though I Knew That You Would Break My Heart And I 
Coudn't Resist The Way You Touch Me Baby
Cause I've Been A Fool To Think I'd Play The Number 2


and the band played on..

..av Jackie boyz är låten jag lyssnar på just nu. Ska ta och försöka sova snart så att jag kan vakna tidigt för vi ska ju grilla! Ska möta Vicks och Nuts runt 12 och sen dra till Niam & Sara. Rim & Maria kommer också så de blir kul :D
Satt och tänkte igår och kom på att jag inte har köpt kläder på väldigt väldigt väldigt lång tid. Fast man kan ju förstå varför eftersom det är så många som fyllt år just nu. Fast igår kom ju pengarna. Men mamma hade inte tagit ut dem åt mig och hon säger att jag bara ska få halva eftersom jag inte hjälper till hemma. Så det blir ju knas. Men man ska aldrig tro på vad hon säger, hon tror jag ska börja hjälpa till hemma mer om hon säger så men.. nope. Jag gör inget och hon kommer ge mig alla pengar, som vanligt.
Men behöööver klääder fan :/ Har inte användt ett halterneck linne från Gina än.. för ja behöver en axelbandslös bh :/ Inte så dyrt men har ingen just nu.. & sminket kommer typ ta slut snart så måste ha pengar till det också :/ Så mkt man ska ha :/ sheeeeet ...

RSS 2.0