Brick & Lace - Cry on me



I love this song ..

Real Vann den spanska supercuppen

Är fett glad ju! Fick reda på det av michoo. Fast såg inte själva matchen eftersom ja inte fatta vilken kanal de va på, så jag kolla på the beach istället. Men den går i repris nu på tv4 sport. GRATTTIIIIS !


bild i repris


God Natt !

Ska ta och lägga mig nu, ska upp 5. Har körkortsteori första timmen imorn klockan 8.30. Måste komma i tid, pallar inte komma försent på alla lektioner i år. Slutar nog ganska tidigt imorn eftersom eva lott är sjuk, jag tror att det är efter körkortsteorin. Fast de är typ någon form av grill fest i BRK för att vi ska hälsa på våra ettor, så ska nog stanna men om det är boring rullar jag vidare till Kärrtorp igen kanske. It depends. Men hur som helst så ska jag sova nu för annars kommer jag aldrig komma till skolan. God Natt ! 

pics, kärrtorp, shoes, sleeping

Alåå (: Checkade 2 and a half men för inte så länge sen. Skiit sköna alltså! Sitter nu och skickar bilder till en kille från festen. Tunga bilder äre måste jag säga haha.
Men idag så har jag vart och hälsat på i Kärrtorp, and guess what.. han va där! Omg dog när jag såg han. Nämner inga namn eftersom många vet vem det är men fifan vad jag log hela tiden. Jag lovar alla tjejer som typ går i kärrtorp måste tycka att han är snygg! Läser ni inlägg från maj - juni så fattar ni nog vem det är.
Nej men efter det så åkte vi till skärholmen för att checka kläder, skor, väskor osv. Har bestämt mig för att köpa boots med klack till vintern. Hittade ett par idag, eller niam hittade, men de va skit fina. Sen så ska man ha tighta ljusa/mörka jeans med dem och kappa eller någon annan fin jacka. nice nice.
Nej men idag har jag sovit i tre timmar efter att jag kom hem från skolan/skärhoolmen. Det är faktiskt ganska dåligt med tanke på att jag inte kommer kunna somna om så lätt..

Deep side - What i need



Gammal låt, men jag älskar den

Information och layout

Alåå ! Har lektionen Information och layout nu. Det är ganska tråkigt nu i början så jag håller på att somna. Vi ska göra en uppgift som vi har fått men jag orkar inte, man ska skriva in en feeeet text och göra exakt som den ser ut, fett jobbigt!
Har faktiskt sovit i typ 5 timmar men är ändå fett trött och med en sån här lektion så kommer jag somna grovt. Men det är bra att jag slutar 13.40 idag ^^ men ska vänta på Natta. Ska skriva nu annars så kommer hon döda mig, ses


God natt !

Yeas, första skoldagen är avklarad och jag dog nästan. Har inte sovit ett dugg i natt och jag höll på att somna hela tiden på lektionerna och på t-banan. Är fortfarande fett trött. Hade ju det jätte svårt med att bestämma kläderna tills idag, men jag tog på mig ett grått sött linne för 49 kr på rea från MQ, Jeans och svarta skor med klackar. Det var nice.
Hade bara 2 lektioner idag och efter dem så vänta vi på kärrtorp girlsen i slussen för att sedan gå och shoppa block och pennor till skolan. Köpte 9 block, men märkte nu att jag behöver fler. Köpte även små saker för att lättare kunna organisera våra grejer, eftersom Natta & jag delar skåp. Jag fick underskåp så därför ska vi dela.
Medans vi var i skärholmen så köpte jag även ett par byxor från Bik Bok och ballerina skor för 99 kr  från Belle shoes. Kanske inte det bästa men nödvändigt därför.
Nej men ska ta och försöka sova nu, eller jag måste och kommer nog somna direkt. Är så jävla trött och jag ska möta Mesam imorn på morgonen för att vi ska åka tillsammans till skolan. Har Info Layout något första timmen. Börjar 8.30 så ska upp 5 för att hinna, är död om jag kommer för sent. Aja ses


nighty nighty !

Nä ska faktiskt försöka sova nu, skriver igen om jag inte kan. Nighty Nighty ! <3


P I C S , 14/8 - 19/8


mah week

kort sammanfattning om vad jag gjort under dessa 5 dagar jag inte har bloggat:

Torsdag : Skulle vara klar 12 och dra till Peggy. Stack till stan och tog piercing i tungan ! Fick attack en stund efter att ha tagit hål haha skit läskigt! Sen efter så gick vi till Peggy, försökte äka mat, det gick så dåligt pga piercingen haha och på natten gick vi ut med Jessica.

Fredag : Låg döda tills kvällen börja närma sig, sen så fixade vi oss och huset. Alla som var bjudna kom. Det var fett sköna människor. Folk Dansa, rökte vattenpipa och chillade. Blev lite knas där emellan. På natten stack vi till stationen och vänta på t-banan för folk skulle hem. Stod och chilla med lugna gatan också. Fett sköna personer. Följde med människorna en bit och åkte sedan tillbaks. Skulle åka till Rönninge men de blev inte av.

Lördag : Vi skulle på The Voice så vi gick dit. Försökte få bra platser och de gick bra men sheeet va alla puttades. Skrek på alla som fan! Puttade på alla som puttade, fick fetaste blåmärkena på min fot efter alla hade trampat på mina fötter. Mina skor åkte av så var barfota ett tag och gissa hur ont jag fick av alla som trampa på mig, dom hade klackskor också. Har fan fortfarande blåmärken kvar. Mina tjejer kunde inte andas heller så de fick hjälp som tur (: Fast ensam stod jag där bland alla haha. Hittade inte dem, hade inte pengar på luten och nätverket hade problem. Men någon skyddade mig iaf. Tack vem du nu än är. Allt detta för att få se Ironik, Brick & Lace och Flow Rida.
När de va slut gick vi till donken och åt. Mötte sen Niam & Saras kompis och hans kompis. Åkte till Rönninge med dem. Vi gick på någon fest hos deras kompis, fast stod ute och prata med alla istället. Fett sköna killar. Sen satt vi i någon port och snacka och de drev som fan. Träffade fett sköna människor på pendeln dit, men en av dem blev lite loco mot slutet. När klockan blivit 4 något tog vi bussen mot sergel och där stod vi i några timmar i väntan med att t-banorna skulle börja gå. Kom hem klockan 7 och sov.

Söndag : Vi var bara inne och gjorde ingenting,. Tänkte gå ut men de blev inte så, nästan alla skulle ha skola och jobba eller så, en söndag ni vet man sitter hemma. Men Niam & Natta åkte till Rönninge.

Måndag : Va på Fotbolls match i Vårbergs ip. IFK Stockholm mot några andra vars namn på lag jag inte kan. Känner folk från båda lagen men kommer inte ihåg det ena laget, men de båda ville att vi skulle koma och kolla på dom. Vet inte heller hur det slutade eftersom vi stack mitt i och jag kom tillbaks när det var slut. Sen drog Sara till Haninge och Niam var med en kompis. Natta jag och Vicky åkte och köpte lite att äta sen gick vi hem.

Tisdag : Sov till 17.00 på dagen ungefär. Sen stack vi hem efter att ha städat & nu så ska jag kolla på 2 and a half men.

skola imorn

Hejsan ! Är tillbaks från min 5 dagars "FF". Hade det skit kul under dessa dagar. Berättar mer om det sen. Är iallafall skit trött, har inte sovit så bra. Men idag så måste jag lägga mig tidigt för skolan börjar imorn! Faan 2:a året på BRK undra hur det kommer bli. Ser faktiskt fram emot 2 år till men pallar inte med att skolan ska börja just imorn. Ska bli kul att träffa alla men vet inte vad jag ska ha på mig, hur jag ska fixa mitt hår, vilka skor ( alla sönder ), när jag ska gå upp, när vi ska mötas, hur jag ska ha mitt smink osv. Paniiiik ! Har gympa andra lektionen imorn, ska man liksom ta med sig gympa kläder? Jag pallar inte. Har även inte köpt skol saker, får fixa fram pengar på något sätt. Har gjort tung piercing nu ! Wiie !! Jag och Niam gjorde det i torsdags (: Ska typ planera vidare och chilla ltie med bror


Chris brown & Rihanna



Blir man inte lite avundsjuk när man ser det här två söta paret tillsammans? Eller är det bara jag som avgudar Chris Brown för mycket? :$

sömnproblem igen..

alltså kan inte sova :/ har legat vaken i sängen och bara lyssnat på musik. Kan inte somna :/ Ska upp 9.30 imorn så att jag hinner och det är om 5 timmar :S Har packat allt klart. Ska till Peggy idag och vara där & sen åka till stan för att pierca oss i tungan. Vad ska jag göra för att kunna sova? Hm.. de flesta ligger nog och sover nu så ensam uppe är jag & vlll inte smsa någon heller för då väcker ja dom. Borde helt ärligt ta och köpa sömntabletter. Behöver dom till skolan också. Gaaah blir galen är så rastlös och tankar som jag inte ens pallar tänka på kommer upp..

Mariah Carey - Through the rain



På något sätt har jag fastnat för gamla låtar, men den här videon är så.. jag vet inte, bra iallafall.

Färgat & slingat

Måste börja med att säga grattis Ann i efterskott (: hihi idag har ja vart hos vicky med Natta. Vi köpte hårfärg innan och färgade hos Vicky. Det blev bra faktiskt, brunt iallafall hihi. Sen åt vi där och gick hem runt 20. Sen nu på kvällen har jag slingat mitt hår, hoppas det inte förstörde allt bara för då måste jag färga om igen.. för 5:e gången typ ^^ Haha har nu färgat 3 gånger & blekt 1 gång. Plus gjort slingor. It betta be good this time (:
Imorn så ska ja & Niam ta hål i tungan! Sheet va läskigt! Men det kommer bli kul och det är något jag såååå gärna vill göra och längtat att få göra. Sen så ska de andra också ta hål i örat, altså fler hål. Percing party! :P
Haha ne men nu så ska ja checka facebook lite och sen gå och tvätta av slingorna.

03.29

Alåå (: Igår gjorde jag inte mycket förutom att sova. Skulle träffa tjejerna men de blev inte så och idag så kanske jag bara träffar Vicks och Natta för Ann fyller år idag. Men får se, hoppas jag träffar alla iallafall. Måste fan packa idag också. Ska ta med hela garderoben fan. Fast pallar inte nu är fett trött, har kunnat sova hur mycket som helst idag och i'm still tierd. Har ju bara varit hemma så fattar inte varför.
Checkade Hancock med min bror idag. Den va skiit bra faktiskt. Eller jag tyckte det iallafall. Gah ska inte avslöja filmen eftersom den fortfarande går på bio, men se gärna den. 
Nu sitter jag framför datan och lyssnar på gamla låtar på youtube. Ni vet låtar som "un break my heart "med Toni braxton, Mariah Careys låtar, Britneys låtar & Backstreet boys. Alltså minnen från barndommen och klassfesterna i låg och mellan stadiet. Sheet vad liten man va då och man skulle dansa tryckare till de låtarna XD sheeeet!
 


i want !



Hade inget att göra så checkade forever21 s hemsida och hitta de hära topparna. Vill haaa ! Det fanns skit fina kläder där men frakten är så dyr ! Blir galen på att jag inte har pengar alltså ^^ Gotta find a job !

Taskigt !

Asso sheet, läste aftonbladets hemsida för två minuter se och såg att den lilla flickan som sjöng på OS inte ens sjöng på riktigt! Flickan på den vänstra bilden är 7 och det var hon som sjöng, flickan till höger är 9 och mimade. De tyckte att hon som sjöng var för ful för att visas på tv och lät istället den andra tjejen mima. Sjukt! Jag tycker inte alls att hon är ful. Men annars så var invigningen otrolig!

trött..

Alåå (: Är så jävla trött! Alltså de senaste dagarna har jag varit ovanligt trött på kvällarna och ni som känner mig vet att jag aldrig brukar vara så trött på kvällarna. Va typ nattmänniska förut. Men det är ju bra att jag är trött nu på de tider man ska vara trött på. Så att jag orkar med skolan när den börjar. 
Det är faktiskt snart.. den 20:e. Man längtar efter att få se vilka som går kvar i klassen i år och vilka nya som kanske börjat. Vill träffa alla & se hur de mår och sånt. Fast läxor och sånt shit pallar jag absolut inte med. Men i år måste Natta & jag börja plugga och göra våra läxor..
Menmen.. idag gick vi iallafall till peggy och chillade lite. Sen gick vi till Charlie föra att käka mat och sedan tillbaka till Peggy för att kolla på Transformers. En skit bra film. I love it! Har ju sett den förut på bio med F förra året. Men jag älskar den filmen haha.
Nu ska jag väl bara ta o vara inne på datan lite till, kanske lägger ut någon video och sen så ska jag nog sova. Men man vet aldrig med mig. Maybe i'll write something later.


what should we do ?

Det blev ingen stan idag ^^ men vi ska göra något annat, fast jag vet inte vad. Vi har liksom inte bestämt oss än ^^ men något blir det iallafall, ska nog till Peggy och chilla om de inte blir ändrade planer förståss :D men men ska fixa klart mig nu

bilder från middagen



caught..

Hejsan, det var ett tag sen! Internet är fortfarande inte fixat.. men jag har tagit det mobila bredbandet till min dator nu eftersom familjen kommit hem från landet.
De kom i torsdags och då var jag hos Peggy med tjejerna. Ehm.. de skulle komma hem på lördagen eller på söndagen så jag hade ju haft middag dagen innan och ja hade inte diskat upp allt. Det låg massa disk överralt och annat framme som inte var så bra. Mamma ringde och fråga vart jag va och sa att de var hemma och frågade vad jag gjort med huset xD haha fick panik och gick snabbt hem med Niam & Natta för att städa upp allt. Trodde jag skulle få största skiten men hon var så glad :S De hade inte sagt att de skulle komma hem för att de ville se min min när de sa att de var hemma och de ville checka läget ni vet.. ifall ja hade fest eller något. Haha men hade tur där.
Har färgat och blekt håret, eftersom jag hade henna innan så det blev inte som jag tänkt mig.. det funkade inte alls ! förutom på utväxten men resten var fortfarande svart så jag blekte, sen blev det fel så ja färgade hårbotten och nu ska jag köpa färg igen xD Fast de kommer bli bra nu eftersom håret går att färga nu efter blekningen. fett mycket pengar jag lagt ner på all den dära skiten. Menmen..
Imorn ska ja till stan med tjejerna och shoppa upp de sista pengarna jag har. sen på torsdag är de percing dags! Fan vad nervös jag är.. men om alla andra som tagit klarade det så klarar jag det! Sen ska vi festa på fredag! Vi alla har bjudit sköna människor så vi får se vad som händer.

Gifts


Under sommaren så va Victoria i Taiwan och hade hon köpt kinapinnar & ett fodral till mig. Skiit sött! & när Niam & Sara var på sin eurotrip så hade de köpt äkta Swarovski kristall bling bling till mig. Så fiina ! hihi Tack ! La upp bilder på dem. Ska åka till thailand i sommar så jag hoppas att jag hittar något minst lika fint åt er ^^

Korta kvinnor

Alltså satt och kollade på msn.se och hitta en "kul" grej. Eftersom jag är kort så önskade man ibland att man var lång (a). Men är rätt stolt över att vara shortey och det finns skit många kändisar som är korta. Checka in sidan och se några av dem. Jag är ungefär i samma höjd som de korta. Så alla som känner sig korta ska veta att de inte är ensamma and be proud! Det finns ju alltid skor (a) haha.

Pics (;






Inte långt kvar..!

Äntligen har jag internet! Fast jag vet inte hur länge den stannar.. men familjen kommer ju ändå i helgen. Har faktiskt tagit och badat tre gånger på 4 dagar. När jag kom hem & två gånger dagen efter. Det var varmt i vattnet även fast det var molnigt ute och en gång regnade det faktiskt. Men härligt var det!
I veckan har jag sovit hos Niam & Sara och idag har vi haft middag hemma hos mig. Det var skit mysigt. Senare så drog vi ut, luffade runt osv.. sen stack vi hem till Peggy och chilla.
Ska till stan imorn med tjejerna för att kolla kläder. Har ju pengar som jag fick av mami och farmor så ska nog hitta något fint där. Kanske köper en till tung percing :P Ska ju snart ta hål i tungan ! Inte långt kvar. Har bestämt de hära jääätte långt innan med boobie så det är ingen impuls grej och ni som läser bloggen vet det ju det redan. Det ska bli så spänande & göra så jävla ont XD eller jag hoppas inte ialafall. Men det ska vi göra den 14:e & den 15:e är de fest ! Med massa folk osv. Sen den 16:e ska vi luffa runt, checka Flow rida & Brick & Lace på the voice. Sen så kanske vi dar någonstans och chillar med folk. Den 17:e ska vi kanske dra ut någonstans & den 18:e har vi inte planerat. Den 19:e ska vi ialafall ladda inför skoldagen.. Vill inte börja i skolan :/  Ska lägga ut lite bilder från Nattas födelsedag & från när ja bada.

I'm Leaving..

Yes.. ska gå hemifrån om 5 minuter ungefär eftersom bussen går 15.15 ifrån affären som ligger 2 min här ifrån. Känner mig verkligen dålig mot min farmor :/ men kommer och hälsar på snart igen. kanske.. 
Ikväll ska jag iallafall försöka träffa tjejerna, de beror på om de kan. Annars så måste ja städa hemma. Hann inte innan jag åkte. Fett äckligt ju.. men  men my bad. Ehm hinner inte skriva mer måste dra nu..

Life..



Ska sova nu, God Natt <3

I just wanna..

..go hoooome !! Haha seriöst jag saknar mina tjejer fett mycket! Bara vart här i helgen men behöver verkligen träffa dem just nu pga många anledningar, good an bad. Längtar tills jag får träffa dem imorn. Talk about things, shit and chiiill! Har inte hunnit vara med dem så mycket sen de kom tillbaks från eurotripen :/ och sen jobbar Victoria på läger också hela veckan :/ daeeem.. träffar inte henne alls.. om inte imorn :/ but lets se tomorrow.
Ne men nu sover typ alla imin familj. Det har vart en lång dag för oss alla. Speciellt mig haha somnade 5 och vaknade 8. Men har ingen lust att sova så ska nog fortsätta sms med boobie tills hon somnar ^^ men annars har ni förslag på vad jag kan göra?

Finished !



Yeas idag så firade vi min mamma. Det var väl kul. Kom ganska många gäster och det var jätte mycket thai mat. Fortfarande jätte mycket kvar ( bättre för mig ). Va först hemma hos oss och åt mat, yumie yumie. Sen drog alla till min faster och fikade, större hus ni vet. Kom därifrån för ett tag sen och alla gästerna har stuckit eftersom det tar 2 timmar att åka hem med bil. Det var typ skit länge sen jag träffade min släkt och min farmor som är världens sötaste gav mig ett kuvert med pengar och ett kort. På kuvertet stod det "vill ha dig här på landet" och sen på kortet innuti stod det, "Det känns såensamt utan dig! Kom Hem!" haha så söt. Har saknat henne också. Men tyvärr så åker jag igen imorn :/ förlåt..
Nu ska ja nog bara chilla med familjen ett tag och sen sovaför jag är heeeelt slut asso. Det var ganska många småbarn som var här och alla gäster man inte träffat på länge måste man snakka mycket med och imorn ska jag åka vid 15 så jag kommer nog vara hemma 18. Ska då till tjejorna. Har saknat dem :/
Lagt ut bilder på hennes beställda tårtor :)

Idag lördag..

ska vi fira mammas födelsedag här på landet. Eftersom den 4:e är på en måndag så tar vi det imorn. Det kommer gäster från "stan" & gäster härifrån landet. Massa thai folk & släktingar från pappas sida. ( Nej jag är inte adopterad om någon undrar ).
Det ska bli kul för mamma har gjort en massa thai mat. Hon fyller 40 så hon ville göra det stort. Fett gott det kommer bli, kommer sitta hela dagen ( dvs. för att jag inte kommer kunna gå efter att jag ätit ). Haha i love food :D Neej men ser faktiskt fram emot att få träffa gästerna också. Hoppas det blir roligt.. eller jag menar hoppas mamma får de roligt. Vill att hon ska ha en lyckad dag vilket jag tror det kommer bli för 3 timmar hit med buss för gästerna måste de bli kul.
Åkte hit idag med buss eftersom jag vart ensam hemma i några veckor och ingen kunde skjutsa hit mig. Brukar åka ut själv men idag sååkte jag lite fel. Haha så jag missade min buss till Norrtälje.. fick doc bara vänta i 16 minuter tills nästa buss kom. Men då hade jag ändå missat min buss från Norrtälje till mitt landställe. Sådå fick jag vänta i en timme i Norrtälje på bussjäveln och jag kom hit till landet runt 19. Från kl 15.20 i Vårbergs Centrum till klockan 19. HAHA sjuuk resa, my bad! Åker hem på  söndag igen med bussen för familjen stannar kvar. Pallar inte åka buss i tre timmar..men det är värt det..
shiit ska väcka mamma nu.. hon ska fortsätta med thai vårrullarna. Hörs !

Sammanfattning

  • Chillat sådära hemma hos Natta varje kväll med tjejerna ( eftersom hon var ensam hemma typ flera veckor )
  • Firat Nattas 17 års dag med tjejerna och massa roligt folk, skitkul! alla shejka loss! 
  • Mina älsklingar, Niam & Sara åkte på eurotrip den 17/7 :'(
  • Har vart på skansen med Vicky & Natta , vi drev tiden tills våra älsklingar kom hem
  • Vicky åkte till landet :'( Bara Natta & Jag kvar..
  • Chillat med Natta efter hennes jobb
  • Chillat med en gammal killkompis då o då
  • Gått på grill grej med Natta & Fredde
  • Har saknat alla 3 älsklingarna.. <3
  • Älsklingarna kom hem & Vicky
  • Vart ensam hemma i 2 veckor, snart 3

inte värsta mycket men det är typ de som hänt.. det kommer mer i augusti eftersom jag & Niam ska ta hål i tungan och sen så ska vi ha en chill vecka, chill fest och bara luffa runt innan skolan börjar.


Grattis Åsnor !

 

Börjar med att lägga ut bilder på min lillebror och Natalie som fyllt år under Juli. Grattis i efterskott åsnor !

Here I am (:

Shululu.. det var ett tag sen jag blogga eftersom jag inte haft internet på ett tag. Den kom tillbaks för någon dag sen men försvann snabbt igen. Hann bara att fixa det nya utseendet på bloggen som ni ser.. och det är fortfarande lite konstigt med "ciao / Ganjana" texten efter inläggen just nu eftersom jag förut har skrivit ciao eller bye bye så nu är det två sluthälsningar på inläggen. 
Just nu sitter jag på mitt landställe och skriver från broshans dator, mobilt bredband u know. Började med att lägga ut en video påen låt som fastnat i mitt huvud, "Ella Elle, L'a av Kate Ryan. Fram över så ska jag ta igen de veckor som jag inte kunnat blogga genom att skriva kort om de och lägga ut lite bilder, har doc inte dem på broshans dator men det blir välnågon gång i framtiden. Sen så ska jag försöka göra bloggen mer intressant. Det ska bli nya tag och förändringar ska göras. Kan inte lova något men ska försöka.
Eftersom interneten fortfarande är ett problem där hemma så tar det nog ett tag tills jag börjar blogga på riktigt igen.

Ella Elle, L'a - Kate Ryan


RSS 2.0